30-06-2017 Nieuwsbrief 121

Voorwoord * Zomerrooster 2016-2017 * Bootcamp * Foto’s van de jaarvoorstelling * Zomerfit 2017 * Pro Healing sportmassage * 


Beste Mensen,

Nieuwsbrief 121 staat nu op uw beeldscherm. We zijn weer aan het einde van dit schooljaar, de zomervakantie staat weer voor de deur en de eindvoorstelling is voorbij.
Zoals elk jaar stoppen de danslessen in de maand juli en augustus, vrijdag 1 september openen en wij onze deuren weer voor het nieuwe dansseizoen 2017/2018.

Het was een bewogen en interessant jaar, met vele nieuwe elementen. Deze zomer zal in de laatste week van de zomervakantie de Urbanjeugdweek weer plaatsvinden en Zomerfit 2017 het Yoga\sportlessen project op het Stadsplein krijgt ook zijn tweede edities. In het nieuwe seizoen krijgen wij een zeer mooi Capelle breed dans talentscout project, geleid door “Stichting Van De Straat”, wat o.a. een opmaat moet gaan worden naar een nieuwe Dansmavo in Capelle aan den IJssel.
Verder zal ook dit jaar weer het Zadkine College onze gast zijn in ons pand met sportlessen. Kortom er komt weer een bewogen jaar aan.

Noes Fiolet

Beste Dansers,

Ook dit jaar zijn er op de dinsdagavond zomer danstrainingen. Van 19.00 tot 20.15 uur klassiek ballet van Noes Fiolet en van 20.15 tot 21.15 uur moderne dans van Joek Tijsen.
Dit zijn openbare lessen voor dansers die in de vakantie nog een lekkere basistraining willen volgen. Het niveau van de les wordt per training bepaald door de aanwezige leerlingen. Jong en oud zijn welkom, als je maar positieve zin hebt om te werken!

Losse les:
1 losse les voor €9.50
Zomer Strippen kaart:
5 lessen voor € 40,00 dat alleen geldig  is in de zomer vakantie.

Maandabonnement:
Voor 1 les in de week €27,50 per maand.
Of 2 lessen in de week voor €45,00 per maand.
Dit is geldig voor de volle maand juli of augustus anders losse lessen of strippenkaart.


Zomerrooster 2016-2017

KLIK VOOR GROOT


Bootcamp

Bootcamp bij Noes Fiolet Studio’s is een zeer pittige conditie/kracht les die buiten gegeven wordt. De les is opgebouwd uit meerdere delen. Er zal eerst begonnen worden met een warming-up. Hierna zal een techniek onderdeel besproken en uitgevoerd worden. Hierbij kan gedacht worden aan de deadlift, de push press etc. Zo wordt elke les een oefening aangeleerd die ook in de fitness toepasbaar is. Na dit techniek gedeelte wordt begonnen met de workout zelf. Deze is elke keer compleet anders en vaak komen de aangeleerde techniek delen hierin terug. De workout is een combinatie van kracht, conditie en techniek. De les wordt altijd afgesloten met een cooling down en we stretchen om de spieren op lengte te houden. Ben jij dus opzoek naar een extra uitdaging? Kom dan een keer GRATIS mee doen!

Docent: Niels van Setten

Benodigdheden: handdoek, sportkleding, bidon

Kosten: Gratis voor leden van Noes Fiolet Studio’s

Voor niet leden is eenmalig een gratis proefles mogelijk.

Wanneer: zondag: 10:00-11:00 en woensdag 18:45-20:00

Klik hier voor een demonstratie video of hier op YouTube


 

creatief in beeld!


Foto’s van de voorstelling, One Day at the Beach

We hebben weer een prachtige voorstelling achter de rug, een voorstelling waar eenieder zijn ding kon vinden. Met mooie commerciële items maar ook een voorstelling waar kunst zeker aan bod kwam. Jeanet Kwami, onze huis fotograaf heeft dit alles vastgelegd in mooi fotomateriaal te gebruiken door eenieder.

U kunt deze foto’s vinden op haar Facebook account JEANET KWAMI-AGYARKO Of kijk even op de website van Jeanet Kwami http://kekejosh.wixsite.com/ivory
En binnenkort op onze website van www.noesfiolet.nl

Bekijk hier de foto’s op Fcabook

Bestellen van de dvd opname van de voorstelling

Mocht u nog een dvd van de show willen bestellen, dan kan dit op de school door een contante betaling van €20,00 voor deze dvd.
Voor vragen bij onze kassa.Zomerfit 2017

Zondagochtend 10.30 uur, de zon is opgekomen en de kerklokken hebben van zich laten horen. Het stadshart van Capelle aan den IJssel komt tot leven, een mooi moment om op het Stadsplein de eerste ademhaling en stretchoefeningen gezamenlijk te doen. Even een uurtje voor jezelf en voor ontmoeting met andere stadsgenoten. Yoga

Zumba
Mindfulness
Body and Mind
Fitness Jumping
Bootcamp training
Hardlopen trainingen

Yoga matjes meenemen ALLES IS GRATIS Iedereen kan meedoen met de lessen!

KLIK HIER VOOR DE FLYER EN PROGRAMMA!Pro Healing Massage

Beste Leden,

De zomervakantie staat weer voor de deur. Een fantastisch moment om van de zon en elkaar te genieten.  Tijdens deze mooie zomerdagen is het goed  om te blijven bewegen en te sporten. Wees alleen wel alert met extra warm weer!

5 Tips voor veilig sporten  met warm weer.

  • Buiten Sporten? Vermijd de felle middagzon tussen 12:00 uur en 16:00uur.  Sport liever    in de ochtend of avond.
  • Pas je tempo en niveau aan door je training langzaam op te bouwen.
  • Drink veel en neem voldoende drinkpauzes. Als je dorst krijgt, dan ben je vaak al te laat met drinken. Je verliest bij warm weer namelijk meer vocht dan normaal.
  • Ontspanning na Inspanning! Zorg voor een goede cool down na het trainen. Dit bevorderd namelijk het herstel van de spieren.
  • Laatste en niet onbelangrijk, luister goed naar je lijf!!

Bij Pro Healing massages wordt ook de zomer gevierd met een leuke Summer sale!!! Boek in de maand juli een massagebehandeling naar keuze en ontvang €2,50 korting.

Ik wens jullie fijne dagen toe,

Groeten Maureen Peters
Pro Healing massages
T: 0630900226
M: info@prohealing.nl
W:  www.prohealing.nlShare This