27-02-2018 Nieuwsbrief 126

Voorwoord * Kralen voor Kenia * Capelle Danst Festival * Auditie Dansmavo IJsselcollege * Afscheid Noes als Regenboogambassadeur van de Gemeente Capelle * De Showclass van Noes Fiolet zoekt naar dansers *


Beste Mensen,
In deze nieuwsbrief een aantal zaken en reminders betreffende de selectie klassen, Capelle danst Festival in het Isala Theater en de auditie voor de nieuw op te zetten Dansmavo.


Kralen voor Kenia

We beginnen met een kralenketting workshop, een geld inzamelingsactie voor de “Stichting Kralen Voor Kenia”. | www.kralenvoorkenia.nl

Aanmelden bij: bonsa3@gmail.com


Capelle Danst Festival

Op Zondag 4 maart is het zover, dan is de eerste “Capelle Danst Festival” in het Isala Theater. De deuren gaan open om 12.00 uur met een opening door onze wethouder Eric Faassen.  De gehele middag zijn er presentaties, lezingen, workshops, al met al een middag om er te zijn. De toegang voor dit Dans Festival is geheel gratis, komen dus!!!!

Meer informatie en programma: https://www.noesfiolet.nl/capelle-danst-festival


Auditie Dansmavo IJsselcollege

Verder is er op 10 maart de auditie voor de nieuw op te zetten Dansmavo op het IJsselcollege, dit in samenwerking met De Noes Fiolet Studio’s. Is uw kind een dansfanaat en heeft een mavo-advies, meld je dan aan voor deze auditie. Een mooie optie om mavo en dans te combineren.

Meer informatie: stichtingstarttodance.nl/project/dansmavo

 

Noes Fiolet neemt afscheid als Regenboogambassadeur van de Gemeente CapelleDe Showclass van Noes Fiolet zoekt naar dansers!

Hou jij van Dans en Basketbal dan is dit wat voor jou!
Wij zijn op zoek naar dansers om ons dansteam uit te breiden.

Ruim twee jaar is de Showclass van de “Noes Fiolet Studio’s” een onderdeel van Forward Lease, ons Rotterdams basketbalteam in het “Top Sport Centrum”.

Onder leiding van onze choreograaf Ingeborg van Weissenbruch trainen onze dansers wekelijks om er elke keer weer een dansfeest van te maken, om onze jongens van Forward lease te ondersteunen. Ingeborg is altijd in de weer om een hedendaags mooi choreografisch plaatje neer te zetten. Met choreografieën van nu, die zowel de dansers uitdaagt, maar ook het publiek prikkelt. Wij willen ons dansteam graag versterken met enthousiaste jonge dansers met passie en veel inzet. Heb je een dansachtergrond of heb je inzet en danstalent, dan kunnen wij je helpen en ondersteunen om de techniek verder te ontwikkelen. Bij ons krijgt je danstrainingen en kun je podiumervaring opdoen onder andere bij Forward Lease maar ook andere optredens.
Dus ben jij een theaterbeest, mail ons.
Meld je aan voor een auditie bij Noes Fiolet via een mail:

noesfiolet@gmail.com
www.noesfiolet.nl

Eisen:
Leeftijd vanaf 16 jaar
Danservaring vereist

Bekijk hier een video en foto’s van onze Kids bij de Cool Cat Fashion presentatie:

www.noesfiolet.nl/top-show-coolcat-selectie-3-noes-fiolet


Share This