Mijn naam is Brandon Bos en ik woon in Rotterdam. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Codarts in de richting docent dans. Naast het afronden van mijn HBO docent dans heb ik ook deelgenomen aan de vooropleiding (De schakelklas) op Codarts. Ik heb mij in de afgelopen jaren ontwikkeld in de stijlen Jazz, modern, tap en klassiek.

Ik ben in het laatste jaar van mijn opleiding een tijd in New York geweest om te dansen. In New York heb ik veel gewerkt aan bovengenoemde dansstijlen. Daarbij heb ik mij verder kunnen ontwikkelen in Latin Fusion (mix van latin en jazz). Ik vind het als docent, maar ook als danser belangrijk om jezelf altijd te blijven ontwikkelen in het vak. Het dans vak verandert continu. Ik wil als docent dus ook vernieuwend blijven in het geven van mijn lessen.

Naast de periode op Codarts en mijn tijd in New York heb ik mijzelf ook verdiept in het werken met talenten en welke tools daarbij van belang zijn om te kunnen blijven groeien. Ik heb begin dit jaar mijn certificaat in ontvangst mogen nemen van de coachopleiding Eco Coachen. Bij Eco Coachen gaat het over een leven lang mentaal en fysiek sterk blijven. Ik leg de focus voornamelijk op de mindset en daarbij dus vooral het bewust zijn van de kleine stappen binnen een leerproces.

Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan met de selectie- en andere groepen waar ik mee mag werken en gewoon heerlijk te genieten van het dansen als passie.
Ik zie jullie snel!

Groetjes,
Brandon

Pin It on Pinterest