De fitness is 7 dagen per week open van 07.00 – 17.00 uur!

(behalve 12,18, 19 dec i.v.m. de kerstvoorstellingen) Om zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid te stellen hun conditie op peil te houden breiden we uit naar alle dagen van de week.

De Kerstvoorstelling gaat gewoon door! De kinderen zijn hard aan het werk en die kunnen we niet teleurstellen. We zullen daarvoor ook het rooster van de kinderlessen moeten aanpassen en we hopen dat iedereen zo toch de kans krijgt om zijn of haar prestaties te laten zien.

Voor de dans en groepslessen zijn we druk bezig met roosteraanpassingen. We proberen zoveel mogelijk lessen in de studio te plannen binnen de toegestane tijden en breiden ook uit naar het weekend. Waar dat niet mogelijk is zullen we zoveel mogelijk online lessen aanbieden.

Zodra er een duidelijk overzicht is van de mogelijkheden die we proberen te vinden zullen we dat uiteraard zo snel mogelijk communiceren. Houd daarom uw mail en onze website en social media in de gaten zodat u niets mist.

Help elkaar door deze periode heen, steun elkaar en de Noes Fiolet Studio’s en dan hopen we dat we binnen afzienbare tijd weer enigszins normale roosters kunnen gaan draaien.

Met vriendelijke groet,

Niura van Deursen

Pin It on Pinterest