Beste leden,

Naar aanleiding van de persconferentie van 2 november sturen wij u hierbij een update. Tot onze spijt gaat er een drastische verandering komen op de school vanwege de nieuwe maatregelen met betrekking tot het vertonen van de QR code om te kunnen sporten en dansen van 18 jaar (het zgn. CTB).

Het is uiteraard een grote teleurstelling, maar we zijn wel blij dat we niet helemaal de deuren hoeven te sluiten.

Voor de groeps- en danslessen willen wij als extra online lessen gaan aanbieden voor diegenen zonder een QR code, in de hoop dat er hierdoor toch enige verlichting zou kunnen zijn. U krijgt hierover zo snel mogelijk een bericht van ons betreffende het inloggen.

Nadat we voorzichtig weer enigszins op gang zijn gekomen, valt het heel erg zwaar om met deze nieuwe tegenslag het hoofd boven water te houden zonder de nodige steun van de overheid en de vaste lasten gaan uiteraard gewoon door. Opzeggingen in deze corona periode kunnen we helaas ook niet tegen houden.

Wij begrijpen dat deze periode niemand ongemoeid laat en dat iedereen zijn of haar eigen problemen hiermee heeft. Toch willen wij u vragen om, waar mogelijk, ons zoveel mogelijk te blijven steunen. Blijf lid, behoud uw abonnement en volg zoveel mogelijk onze online lessen. Het zou zonde zijn als we met z’n allen zo hard gewerkt hebben en er straks alsnog geen school meer is om naar terug te komen.

Mocht het voor u financieel niet haalbaar zijn om de school te blijven steunen, dan kunt u ons een mail sturen.

Hier een opsomming van de belangrijkste coronamaatregelen voor sport/dans vanaf 18 jaar dat vanaf 6 november 2021 ingaat:

  • Een coronatoegangsbewijs (QR code) is verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder
  • Houd 1,5 m afstand
  • Blijf thuis bij klachten, ook als u al gevaccineerd bent. Mensen kunnen elkaar nog steeds besmetten. Ook na vaccinatie.

Deze regels gelden ook voor onze horeca, zowel binnen als buiten op het terras.

U kunt alle officiële maatregelen terugvinden op de volgende website: rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/basisregels

Wat u ook doet, we kunnen alleen maar benadrukken dat een gezond en sportief leven essentieel is voor iedereen en we hopen u allen te blijven zien, in de studio dan wel online!

Sportieve groeten,

Niüra van Deursen & team Noes Fiolet Studio’s

Pin It on Pinterest