Heb jij ook zin om weer naar het theater te gaan? Na een bewogen tijd, komt Jongerentheater Quint met de familievoorstelling ‘De Piratenkoningin’.

‘De Piratenkoningin’ vertelt het verhaal van de Ierse pirate Grace O’Malley die droomt van de ruige zeeën. Met haar woeste krullen en prachtig felle ogen laat ze menig mannenhart sneller kloppen… van angst! Op een dag wil Grace haar vader opvolgen als clanhoofd van de O’Malleys. Maar haar ouders zien haar liever trouwen met een ander clanhoofd.

De eerste voorstelling zal gespeeld worden in het Isala Theater te Capelle aan den IJssel. Reserveren voor het Isala Theater kan via isalatheater.nl/agenda/1554/De_piratenkoningin

Let op; het theater doet er alles aan om de voorstelling volgens de richtlijnen van het RIVM te kunnen bezoeken. De kaarten zijn daarom ongeplaceerd. Hierbij wordt vanuit gegaan dat per individuele boeking er onderling geen anderhalve meter afstand gehouden hoeft te worden.

Een aantal leerlingen van NFS spelen ook in de voorstelling, waaronder Luna, Cas, Daan, Abe, Anna, Anne, Floor, Cleo, Tom en Esmee en wensen wij hun heel veel succes!

 

Pin It on Pinterest