Heb jij ook zin om weer naar het theater te gaan? Na een bewogen tijd, komt Jongerentheater Quint met de familievoorstelling ‘De Piratenkoningin’.

‘De Piratenkoningin’ vertelt het verhaal van de Ierse pirate Grace O’Malley die droomt van de ruige zeeën. Met haar woeste krullen en prachtig felle ogen laat ze menig mannenhart sneller kloppen… van angst! Op een dag wil Grace haar vader opvolgen als clanhoofd van de O’Malleys. Maar haar ouders zien haar liever trouwen met een ander clanhoofd.

De eerste voorstelling zal gespeeld worden in het Isala Theater te Capelle aan den IJssel. Reserveren voor het Isala Theater kan via isalatheater.nl/agenda/1554/De_piratenkoningin

Let op; het theater doet er alles aan om de voorstelling volgens de richtlijnen van het RIVM te kunnen bezoeken. De kaarten zijn daarom ongeplaceerd. Hierbij wordt vanuit gegaan dat per individuele boeking er onderling geen anderhalve meter afstand gehouden hoeft te worden.

Een aantal leerlingen van NFS spelen ook in de voorstelling, waaronder Luna, Cas, Daan, Abe, Anna, Anne, Floor, Cleo, Tom en Esmee en wensen wij hun heel veel succes!

 

Corona update van 14 december 2020

ONLINE LESSEN KLIK HIER

Wegens een telefonische storing zijn wij tijdelijk bereikbaar op 06 200 553 89

Helaas moeten de sportscholen weer dicht en wel van 15 december tot 9 februari 2021.

Wij proberen zo snel mogelijk via online en/of live lessen weer sport- en danslessen aan te bieden. Houd uw mailbox en onze social media in de gaten, we houden u op de hoogte.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest