Sinds 1 september 2019 is Noes, na 25 jaar eigenaar te zijn geweest, nu docent en creatief adviseur van de school, een baan die bij zijn leeftijd past en die hij met veel plezier uitvoert. Noes blijft de selectie klassen en demoteams leiden. Daarnaast blijft hij zijn Body Shape en klassieke balletlessen geven.

Noes is een doener, een jongen van de straat. Een man met passie en veel ervaring in binnen- en buitenland, die naast zijn eigen danscarrière ook met zijn bedrijf een lange voorgeschiedenis heeft.

Het bedrijf heeft zijn oorsprong eind jaren 70 onder de naam van N7 Jazz Center. Noes Fiolet is medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Jazzdans in Nederland. Klassieke dans heeft bij hem tot de dag van vandaag altijd hoog in het vaandel gestaan. Ook heeft hij aan het startpunt mogen staan van de Hbo-opleiding van Lucia Marthas, waar hij de leiding had over het schrijven van de syllabus. Hiermee verkreeg Lucia haar landelijke erkenning bij het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen en Noes werd aangemerkt als voldoende didactisch voorbereid tot het geven van onderwijs ingevolge de wet op het hoger beroepsonderwijs.

De Noes Fiolet Studio’s heeft weliswaar een nieuwe eigenaar, Niüra van Deursen, maar gaat onder dezelfde naam en op dezelfde locatie een nieuwe fase in, samen met Noes.

Pin It on Pinterest