Sinds 1 september 2019 is Noes, na 25 jaar eigenaar te zijn geweest, nu wordt hij als gastdocent en creatief adviseur ingezet, een baan die bij zijn leeftijd past en die hij met veel plezier uitvoert.

Noes is een doener, een jongen van de straat. Een man met passie en veel ervaring in binnen- en buitenland, die naast zijn eigen danscarrière ook met zijn bedrijf een lange voorgeschiedenis heeft.

Het bedrijf heeft zijn oorsprong eind jaren 70 onder de naam van N7 Jazz Center. Noes Fiolet is medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Jazzdans in Nederland. Klassieke dans heeft bij hem tot de dag van vandaag altijd hoog in het vaandel gestaan. Ook heeft hij aan het startpunt mogen staan van de Hbo-opleiding van Lucia Marthas, waar hij de leiding had over het schrijven van de syllabus. Hiermee verkreeg Lucia haar landelijke erkenning bij het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen en Noes werd aangemerkt als voldoende didactisch voorbereid tot het geven van onderwijs ingevolge de wet op het hoger beroepsonderwijs.

Inmiddels is Noes met pensioen en is een avontuur aangegaan in Spanje waar hij nu in de bergen woont.

De Noes Fiolet Studio’s heeft weliswaar een nieuwe eigenaar Niüra van Deursen en gaat een nieuwe fase in.

Corona update van 14 december 2020

ONLINE LESSEN KLIK HIER

Wegens een telefonische storing zijn wij tijdelijk bereikbaar op 06 200 553 89

Helaas moeten de sportscholen weer dicht en wel van 15 december tot 9 februari 2021.

Wij proberen zo snel mogelijk via online en/of live lessen weer sport- en danslessen aan te bieden. Houd uw mailbox en onze social media in de gaten, we houden u op de hoogte.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest