Beste Leden van de Noes Fiolet Studio’s,

Via deze weg wil ik mijzelf graag even voorstellen aan jullie.

Mijn naam is Eric Olivier en ik loop hier met veel plezier nu al een aantal jaren rond en ik ben van plan dat nog lang te gaan doen.

Ik ben gecertificeerd als personal trainer, maar op dit moment liggen mijn interesses zeker ook op cognitieve training, pilates en yoga. Ik geef o.a. de les op maandagochtend, een heerlijke drukbezochte pilates les, een les om de week goed te beginnen.

Ik ben al jarenlang werkzaam in de fitnessbranche, het is mijn leven en mijn werk. Ik ga mij zelf steeds meer ontwikkelen in de Pilates trainingen, maar Yoga is voor mij een super interessante aanvulling in mijn werkzaamheden.

Op de dinsdag- en donderdagochtend ben ik in de fitnessstraat te vinden voor de begeleiding van sporters met een verstandelijke beperking. Ook een doelgroep die ik graag begeleid in hun weg naar bewegen en gezellig samen zijn.

De zondag is mijn dag hier in de school, op deze dag open en sluit ik de school.

Naast al deze activiteiten geef ik sinds november 2018 de Fitness voor jongeren op de maandag van 17.00 uur tot 20.00 uur. Ook weer heerlijk om deze jongeren te mogen begeleiden in hun training.

Groet,

Eric Olivier

Rechts Eric Olivier en links zijn zoon

Beste sport en dansleden,

Na het starten van de buiten- of zoom danslessen, gaan wij nu ook starten met de buiten -of zoom sportlessen. Zolang de school nog niet open mag voor de fitness afdeling, bieden wij alle fitness leden ter compensatie deze sportlessen aan.

De volgende lessen zijn gestart!

Klik hier voor het rooster

You have Successfully Subscribed!

Share This