Hi allemaal!!! Mijn naam is Ingeborg van Weissenbruch

Sinds 2010 ben ik werkzaam bij Noes Fiolet Studio’s.
Ik verzorg hier de lessen klassiek ballet voor de selectie klassen 2, 3 en 4, jazz lessen vanaf groep 6 tot advanced en ik train de Showclasses (junior en senior).

Op mijn vierde ben ik begonnen met klassiek ballet bij Ans Kalkman en toen ik negen was heb ik auditie gedaan voor de vooropleiding van de Havo voor Muziek en Dans.

Na de vooropleiding, de Havo voor Muziek en Dans en de Rotterdamse Dansacademie behaalde ik in 2007 mijn diploma Bachelor Uitvoerend Moderne Dans .

Vanaf 2003 heb ik les gegeven op verschillende scholen in Nederland, o.a. Codarts/Havo voor Muziek en Dans, de Leidse Ballet- en Theaterschool en CKC Zoetermeer.

Tijdens mijn opleiding liep ik stage bij Ballet Nacional de Cuba, DeDutchDon’tDanceDivision, Xynix Opera en was understudy voor Gallli Dance.

In 2007 heb ik samen met Jason Jeandor, Got Skills Art Society opgericht en ben daar tot op heden werkzaam als co-artistiek leider, choreograaf, danser en dansdocent. In mijn lessen werken we hard, zweten we veel en natuurlijk wordt er veel geleerd!

Tot snel!

Beste Leden

Met dank aan ons team en overige vrijwilligers kunnen alle NFS leden vanaf nu online lessen volgen via onze website met een inlogcode.

Heeft u nog geen mail hierover ontvangen, kijk dan in uw ongewenste mailbox of stuur ons een mail naar info@noesfiolet.nl 

Zorg goed voor uzelf en de mensen in uw omgeving. Wees lief voor elkaar en probeer als het kan om elkaar te steunen.

 

Heel veel succes en blijf in beweging!

Noes Fiolet Studio’s

You have Successfully Subscribed!

Share This