Ik ben Jeffrey en ik heb een dans en musical achtergrond bij Lucia Marthas Institute For Performing Arts. Ik ben al vroeg begonnen met zelf lesgeven. Mijn inlevingsvermogen in deze wereld geeft mij een zeer vrije en ruime geest, waardoor ik dit op geheel eigen spontane en leuke manier aanleer en deel met iedereen die hier voor open staat.

Sinds een aantal jaren ben ik mij gaan verdiepen in de sportwereld en geef ik verschillende soorten groepslessen. De combinaties in mijn groepslessen zijn zeer toegankelijk, waardoor het een geleidelijke energievolle en leuke workout wordt.

Naast mijn dans- en sportlessen ben ik zanger en doe ik allround optredens. Mijn hart zit op de juiste plaats en ik kijk zeker niet de kat uit de boom. Mijn motto is dan ook Hakuna Matata, dans en zang is mijn lust en mijn leven, ik dans de boogie en dat doe ik zomaar even.

Leven en laten leven!

Beste sport en dansleden,

Na het starten van de buiten- of zoom danslessen, gaan wij nu ook starten met de buiten -of zoom sportlessen. Zolang de school nog niet open mag voor de fitness afdeling, bieden wij alle fitness leden ter compensatie deze sportlessen aan.

De volgende lessen zijn gestart!

Klik hier voor het rooster

You have Successfully Subscribed!

Share This