Ik ben Margie, ik woon in Capelle aan den IJssel en ik geef Zumba les. Ik zit van jongs af aan al vol energie. Stijldansen en Braziliaanse dansstijlen zoals de Samba, Axe en Afro-Braziliaans waren al snel mijn dagelijkse bezigheden. Zo’n 20 jaar dans ik in Braziliaanse showgroepen en in 2005 ben ik samen met vriendinnen een eigen show groep begonnen.

In 2009 heb ik mijn certificaten voor Zumba behaald en sindsdien geef ik Zumba lessen met passie. Stilstaan tijdens de les is taboe voor mij. Ik doe mijn uiterste best om Zumba® voor iedereen mogelijk te maken, ook als je een blessure hebt. Met mijn passie voor dansen en fitness probeer ik de juiste moves toe te passen. Je leert in mijn Zumba les zeker een goede basis om op de dansvloer ook uit de voeten te kunnen.
Noes Fiolet heb ik jaren geleden leren kennen. Met trots mag ik zeggen dat mijn dochter al vanaf dat zij 3,5 jaar oud was ook is begonnen met dansen bij Noes Fiolet Studio’s en dat doet ze nog steeds.

Tot in de les!
Groetjes,
Margie

Beste Leden

Met dank aan ons team en overige vrijwilligers kunnen alle NFS leden vanaf nu online lessen volgen via onze website met een inlogcode.

Heeft u nog geen mail hierover ontvangen, kijk dan in uw ongewenste mailbox of stuur ons een mail naar info@noesfiolet.nl 

Zorg goed voor uzelf en de mensen in uw omgeving. Wees lief voor elkaar en probeer als het kan om elkaar te steunen.

 

Heel veel succes en blijf in beweging!

Noes Fiolet Studio’s

You have Successfully Subscribed!

Share This