Mijn naam is Marjolein en momenteel ben ik actief in de volgende werkzaamheden: dans performance, commercials, fotoshoots, figuratie, dans choreograferen en dansles geven bij Noes Fiolet!
In mijn tienerjaren begon ik aan de vooropleiding aan de dansacademie Lucia Marthas, die zich richt op musical, show en commercial dance. Aansluitend heb ik daar mijn MBO afgerond. Hierna was ik benieuwd naar nog meer danstechnieken en kwam ik terecht bij Codarts Hogeschool voor de Kunsten, wat zich richt op moderne dans en klassiek ballet.
Deze dansopleidingen hebben mij naast techniek en kennis inzicht gegeven in het waarderen van veel verschillende dansstijlen. Elke dansstijl heeft een unieke schoonheid, zo ook elke danser, naar mijn mening. Mijn visie is dan ook dat dans een samenkomst is van techniek, persoonlijkheid, muzikaliteit en intrinsieke motivatie.

In mijn lessen werk ik aan techniek, coördinatie en vooral aan de persoonlijke uitvoering van dans. Ik wil leerlingen echt zien en helpen om persoonlijke groei door te maken, dit geeft mij voldoening.

Lieve groet,
Marjolein

Corona update van 14 december 2020

ONLINE LESSEN KLIK HIER

Wegens een telefonische storing zijn wij tijdelijk bereikbaar op 06 200 553 89

Helaas moeten de sportscholen weer dicht en wel van 15 december tot 9 februari 2021.

Wij proberen zo snel mogelijk via online en/of live lessen weer sport- en danslessen aan te bieden. Houd uw mailbox en onze social media in de gaten, we houden u op de hoogte.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest