Mijn naam is Marjolein en momenteel ben ik actief in de volgende werkzaamheden: dans performance, commercials, fotoshoots, figuratie, dans choreograferen en dansles geven bij Noes Fiolet!
In mijn tienerjaren begon ik aan de vooropleiding aan de dansacademie Lucia Marthas, die zich richt op musical, show en commercial dance. Aansluitend heb ik daar mijn MBO afgerond. Hierna was ik benieuwd naar nog meer danstechnieken en kwam ik terecht bij Codarts Hogeschool voor de Kunsten, wat zich richt op moderne dans en klassiek ballet.
Deze dansopleidingen hebben mij naast techniek en kennis inzicht gegeven in het waarderen van veel verschillende dansstijlen. Elke dansstijl heeft een unieke schoonheid, zo ook elke danser, naar mijn mening. Mijn visie is dan ook dat dans een samenkomst is van techniek, persoonlijkheid, muzikaliteit en intrinsieke motivatie.

In mijn lessen werk ik aan techniek, coördinatie en vooral aan de persoonlijke uitvoering van dans. Ik wil leerlingen echt zien en helpen om persoonlijke groei door te maken, dit geeft mij voldoening.

Lieve groet,
Marjolein

Pin It on Pinterest