Nadine Cordowinus  begon haar professionele dansopleiding aan de Internationale Ballettschule Ben van Cauwenbergh aan het Hessische Staatstheater Wiesbaden. Zij vervolgde haar opleiding aan de Tanzabteilung Gymnasium Essen-Werden en aan de Rotterdamse Dansacademie (Codarts). Zij heeft haar opleiding afgesloten met een bachelor, zowel als uitvoerend danseres als ook als docent in de vakken klassiek en modern. Sindsdien is Nadine werkzaam als freelance danseres, choreografe en dansdocent.

In haar lessen staat de passie voor het eigen maken van de danstechniek centraal. Met veel zweet, maar net zoveel plezier, wordt er gewerkt aan de beheersing van het lichaam, het vermogen dynamisch en homogeen in de ruimte te kunnen bewegen, de soevereine omgang met muziek en het toe-eigenen van performatieve vaardigheden.

Beste Leden

Met dank aan ons team en overige vrijwilligers kunnen alle NFS leden vanaf nu online lessen volgen via onze website met een inlogcode.

Heeft u nog geen mail hierover ontvangen, kijk dan in uw ongewenste mailbox of stuur ons een mail naar info@noesfiolet.nl 

Zorg goed voor uzelf en de mensen in uw omgeving. Wees lief voor elkaar en probeer als het kan om elkaar te steunen.

 

Heel veel succes en blijf in beweging!

Noes Fiolet Studio’s

You have Successfully Subscribed!

Share This