Noes Fiolet Studio’s Fitness afdeling gesloten wegens verbouwing

Dinsdag 25 februari 2020 is de Fitness afdeling de  gehele dag gesloten. Groepslessen gaan wel gewoon door!  Alle Fitness apparatuur wordt vernieuwd en zal worden uitgebreid met nieuwe kracht- en cardio apparaten.  Vertel het door, iedereen is welkom!


Wat voor nieuws kunt u extra verwachten in de Fitnessstraat?!

Circuittraining en krachttraining voor iedereen!
De nieuwe Life Fitness Circuit Series is de ideale krachttraining voor gebruikers van de meest uiteenlopende niveaus. Iedereen krijgt een complete, total-body workout, van beginners tot gevorderden. Van diegenen die geen interesse meer hebben in hun reguliere trainingsprogramma tot diegenen met weinig tijd. De toestellen maken geen gebruik van gewichten maar bezitten een innovatief en gepatenteerd weerstandsmechanisme (elastieken).
Deze toestellen zijn geschikt voor startende leden, maar geven tevens gevorderden meer variatie in hun workout. Circuit Series is zeer eenvoudig in gebruik, motiveert leden om het trainen een onderdeel te maken van hun dagelijkse routine en geeft resultaat.
De circuittraining is voor jong tot oud en is niet blessure gevoelig. De Circuit training zorgt ervoor dat het hele lichaam getraind wordt. Ook zijn de toestellen makkelijk te bedienen.


Buikspier kwartiertje

Wist u dat wij iedere dinsdag om 20:00 uur en donderdag om 20:15 uur een buikspier kwartiertje in groepsverband aanbieden?!  Er zijn doordeweeks ook coaches aanwezig die u ook individueel of in groepsverband kunnen begeleiden met een buikspier kwartiertje.


Eindvoorstelling 2020 Noes Fiolet Studio’s Isala Theater

De datum van de eindvoorstelling Noes Fiolet Studio’s  is bekend!
Op zondag 21 juni 2020 zullen er twee voorstellingen zijn in het Isala theater. Op zaterdag 20 juni is de generale repetitie.Workshops

Wist u al dat er bij de balie een lijst ligt met workshops waarvoor je je kunt opgeven? Voor meer informatie over de workshops kunt u terecht bij onze baliemedewerkers.

Noes Fiolet Studio’s biedt verschillende workshops aan:

Boxingbag
Naast de veel bezochte bokslessen, willen wij bij Noes Fiolet Studio’s ons ook gaan richten op Boxingbag training. Deze trainingen zullen onder deskundige begeleiding plaatsvinden en zich o.a. richten op techniek en uithoudingsvermogen tegen een bokszak of bokspaal.
Vanaf 18 maart starten we bij voldoende aanmelding. De workshop zal plaatsvinden op de woensdagen van 21:00 uur tot 22:00 uur.

Theater lessen ‘’IK BEN’’
Vanaf 13 maart t/m 26 juni 2020 biedt Noes Fiolet Studio’s in samenwerking met Ontmoetingstheater Theater lessen aan jongeren in de leeftijd van 10 t/m 16 jaar en aan volwassenen.
Ontmoetingstheater wil verschillende mensen,  jong en oud, met verschillende ervaringen samen brengen om hun verhaal met elkaar te delen. Op een creatieve, speelse manier wordt middels theater vorm gegeven aan de verhalen.
Vind jij het leuk om te acteren?
Of heb jij dat nooit gedaan maar wel altijd willen doen? Ben je nieuwsgierig, wil je een kijkje komen nemen, dan is dit je kans om je in te schrijven voor de Theater lessen “IK BEN”, een workshop waarbij verbeelding, creativiteit en jij en de ander als persoon centraal staan.
Kortom theater lessen waarin veel kan en mag.
De lessen vinden plaats op vrijdagen van 17:00 uur tot 18:00 uur.
Bij voldoende animo kunnen de lessen doorgaan, meld je daarom vandaag nog aan!

Bootcamp
Wil jij werken aan je conditie en uithoudingsvermogen? Wil je tegelijkertijd sterker worden en vind je het leuk om buiten te sporten, maar wil je ook gezellig in groepsverband trainen? Dan is dit iets voor jou.
Doe dan mee met onze bootcamp les! Geschikt voor alle niveaus.
Waar: Noes Fiolet Studio’s
Wanneer: iedere zondag
Hoe laat: 10:00 uur tot 11:00 uur

FOOTBALL4EVERYFUNN
Ben jij tussen de 12 en 15 jaar oud? Dan zijn wij op zoek naar jou!  Noes Fiolet Studio’s biedt nu ook unieke voetbal clinics aan met een echte profvoetballer. Wij focussen op wat belangrijk is als voetballer, zoals conditie, goals maken of juist goed kunnen passen, draaien en zelfs muziek en (bal) ritme worden als extra uitdaging meegenomen. Zowel jongens als meisjes zijn van harte welkom om mee te doen. De 8 clinics kunnen alleen door gaan bij voldoende animo, wij starten vanaf zondag 15 maart 2020 van 11:30uur tot 13:00 uur.
Ben jij geïnteresseerd en wil jij graag mee doen, schrijf je dan snel in bij de balie of via mail info@noesfiolet.nlNF Fusion 2e plaats!

NF Fusion heeft een 2e beker van het jaar 2020 binnen! Met dank aan onze enige echte top choreograaf & docent Meyline Schuurs, team NF Fusion en supporters. Gefeliciteerd team, op naar de 1e plaats.Geen ladies only meer

Vanaf heden hebben wij op de dinsdag en donderdag geen ladies only meer i.v.m. te weinig animo. Wel zullen er binnenkort leuke evenementen voor ladies only georganiseerd worden.
Noes Fiolet Studio’s is 7 dagen per week toegankelijk voor iedereen!

Zie openingstijden en Rooster

 


Koffie(man/vrouw)

Kopje koffie of thee? Onze koffie(man/vrouw) maakt het graag voor u, en kunt u bij de bar ook terecht voor andere hapjes en drankjes.
NIEUW!
Verse appel/aardbeien sap
Verse munt/gember thee

XXL Nutrition
Voor onze sporters hebben wij heerlijke nieuwe proteïne milkshakes van XXL Nutrition en overige producten van XXL Nutrition.


GEZOCHT

Wij zijn opzoek naar vrijwilligers die voor Noes Fiolet Studio’s willen flyeren. Wil je ons een handje helpen en vind je het leuk om de wijk in te gaan, meld je dan aan bij onze balie. Onze dank is zeer groot!


Advertentie TV

Heeft u het al gezien?! Wij hebben een TV in de lounge met informatie over Noes Fiolet Studio’s en andere reclame. Wilt u ook adverteren op onze TV, informeer dan bij de balie naar de mogelijkheden.


Jongeren Fitness

Zoals u wellicht al weet is er Jongeren Fitness op maandag van 17:00 tot 20:00 uur en op zondag van 10:00 tot 11:00 uur. Daar is nu ook de vrijdag bij gekomen van 18:00 tot 19:00 uur.  Jongeren van 9 tot en met 18 jaar kunnen op afspraak en onder begeleiding fitnessen.


Urban Krav Maga

Urban Krav Maga voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar wordt niet meer alleen op dinsdag van 16:00 tot 17:00 uur aangeboden, maar nu ook op vrijdag van 15:45 tot 16:45 uur.

Voor jeugd vanaf 14 jaar en volwassen is er naast de woensdag ochtend van 11:00 tot 12:00 uur nu ook het plan om een extra les op de zaterdag van 12:00 tot 13:00 uur te organiseren. Bij voldoende animo gaat dit door. Interesse? Geef dit dan door bij de balie.


€ 420 opgehaald voor het Ronald McDonald Huis

Wij, het Colorful World & Noes Fiolet Studio’s team, willen jullie bedanken voor alle donaties!
Tijdens de Kerstvoorstelling 2019 is er in totaal een bedrag van €420,00 opgehaald. Mede dankzij jullie kan er weer een aantal ouders wat nachten verblijven in het Ronald McDonald Huis Rotterdam dichtbij hun zieke kind.
Op dit moment zijn Maria Dos Santos, Silverwings en Noes Fiolet druk bezig met diverse kunstenaars een evenement voor de veiling te organiseren.

Dit gaat plaatsvinden op 30 mei 2020, in samenwerking met Bibliotheek Capelle aan den IJssel. Hiernaast is er een aantal bedrijven benaderd met de vraag of ze het evenement kunnen ondersteunen, waaronder Downies & Brownies, Kunstuitleen Capelle en Gemeente Capelle aan den IJssel.
Daarbij wil Vendu Veiling Huis in Rotterdam ons graag helpen met de veiling! Het is geweldig dat er zoveel bedrijven en instanties met ons mee willen denken en werken om een mooi evenement neer te zetten.
We gaan met z’n allen zoveel mogelijk geld ophalen voor het Ronald McDonald Sophia huis!!


Inspiratie-interview met Daniel Hoek, 20 jaar, oud-leerling van Noes Fiolet

Hoe oud was je toen je begon met dansen?
Toen ik een jaar of 3 was ben ik begonnen bij een klein clubje voor kleuterballet.
Rond een jaar of 9 ben ik hierheen gekomen naar Noes Fiolet Studio’s omdat het dansen altijd een passie is gebleven en het enorm bij me past.

Waarom ben je begonnen met dansen?
Na het kijken van een heleboel YouTube filmpjes van hiphop, ben ik hier gaan dansen.
Uiteindelijk ben ik klassiek ballet gaan doen bij Noes en die had al snel door dat ik het enorm goed kon. Hij heeft mij enorm gemotiveerd en geholpen in mijn verloop naar waar ik nu ben.

Hoe heb jij de lessen van Noes altijd ervaren?
Heel gaaf!! Ik vond zijn energie echt altijd super fijn. Het heeft mij altijd enorm geholpen. Ik was zelf namelijk altijd een heel zenuwacht kind en vond het fijn dat Noes altijd wat strenger was. Juist omdat ik altijd een verlegen iemand ben geweest heeft hij mij wel uit mijn schulp weten te trekken.

Welke opleiding heb je gevolgd?
Ik heb 10 jaar op het conservatorium in Den-Haag gezeten dat is echt een klassieke opleiding.
Ook heb ik twee jaar HBO gevolgd aan het conservatorium. Ik ben toen stage gaan lopen en daarna heb ik een contract gekregen.

Waarom bent je nu weer terug bij Noes Fiolet studio’s?
Begin van het seizoen heb ik een operatie gehad aan mijn amandelen, daardoor ben ik een lange tijd ziek geweest. Ik heb toen drie hoofdrollen gekregen van de directeur. Na alle oefeningen elke dag en trainingen heb ik mijn enkel verzwikt en daarbij drie pezen gescheurd. Dat is de reden dat ik weer terug ben bij Noes Fiolet Studio’s voor een maand om te herstellen.

Wat is de reden dat je naar Kroatië bent verhuisd?
Ik heb voor school audities moeten doen over heel de wereld en zag een advertentie voorbij komen van Klassiek Ballet voor jongens in Kroatië. Ik heb toen een drie maanden contract gekregen
bij het Nationaal Ballet van Kroatië en na mijn stage heb ik hier een contract aangeboden gekregen.


Jongeren theater Quint

Ieder jaar zijn er een aantal spelers die zowel intensief dansen bij Noes Fiolet Studio’s als spelen bij Quint. Daar worden ze op beide fronten beter van.

Quint is weer op zoek naar leuke, enthousiaste, gekke, hardwerkende spelers om Kruistocht in spijkerbroek te maken. Ben je tussen de 7 en 23 jaar? Hou je van een uitdaging? En wil je met elkaar een hele leuke tijd beleven? Meld je dan aan.

Kijk op http://www.jongerentheaterquint.nl/doe-mee/ voor de trailer, voor informatie over het repeteren, de voorstellingen en de kosten (let op mogelijke bijdrage via Jeugdfonds Sport & Cultuur).

Voorafgaand aan ieder repetitieweekend krijg je een rooster waarop staat welke tijdstippen je aanwezig bent. Dat kan een dag(deel) zijn, dat kan ook het hele weekend zijn. Het bijzondere aan een intensief proces met elkaar is dat je goed ingespeeld raakt op elkaar en elkaar heel goed gaat kennen. Het is een superervaring. Eigenlijk gewoon het leukste wat er is!


Lege PET flessen inzameling!

Lege PET flessen voor frisse bokshandschoenen…… Wie heeft ze voor ons?

Onlangs hebben we weer een aantal leen bokshandschoenen moeten wegdoen vanwege de geur in deze handschoenen. Dit is uiteraard onaangenaam voor de gebruiker èn voor de studio, die weer nieuwe moet aanschaffen.
Nou hebben we een goede tip gekregen om de bokshandschoenen te ventileren met behulp van plastic PET flessen en wel de echte harde flessen van bijv. Coca Cola, Fanta etc., van 1 ltr (de grote zijn zacht).

Help u mee inzamelen? Inleveren kan aan de balie van de studio. Bij voorbaat dank.
Wist u dat er bij Noes Fiolet Studio’s ook bokshandschoenen, bitjes en bandages te koop zijn!?
Voor meer info kunt u bij de balie terecht.


Social media

Volgt u ons al op Facebook, Instagram en Twitter?  Zo niet doe dat dan meteen om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws! Liken en delen wordt ook gewaardeerd.

https://www.facebook.com/NoesFioletStudios/
https://www.instagram.com/noesfioletstudiosbv/
https://twitter.com/noesfiolet


Afmelden nieuwsbrief

Ontvangt u per ongeluk en of wilt u zich afmelden voor de nieuwsbrief klik dan hier op afmelden en vermeld bij de email “afmelden nieuwsbrief”


Pin It on Pinterest