Mijn naam is Norval Mongen en ik woon in Schiedam. Mijn roots liggen in de Nederlandse Antillen en ik kom van het prachtige eiland Curaçao.

Ik heb altijd wel van dans gehouden, maar het ging pas echt leven in mij nadat ik de allereerste uitzending van So you Think You Can Dance had gezien.

Overweldigd door deze fantastische show begon ik ook danslessen te volgen en deed ik mee met verschillende theaterproducties, maar daar bleef het niet bij. Mijn grote verlangen om meer te leren en mijzelf te verdiepen in de danswereld bracht mij ertoe een dansopleiding te volgen op de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. Gaande weg heb ik met fantastische artiesten en choreografen mogen werken in de Contemporary wereld Hiphop.

Al deze geweldige ervaringen kan ik niet voor mezelf houden en dat deel ik graag met mijn leerlingen. Het doet mij altijd goed als ik anderen plezier en groei kan laten beleven in dans.

Corona update van 14 december 2020

ONLINE LESSEN KLIK HIER

Wegens een telefonische storing zijn wij tijdelijk bereikbaar op 06 200 553 89

Helaas moeten de sportscholen weer dicht en wel van 15 december tot 9 februari 2021.

Wij proberen zo snel mogelijk via online en/of live lessen weer sport- en danslessen aan te bieden. Houd uw mailbox en onze social media in de gaten, we houden u op de hoogte.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest