Mijn naam is Maureen Peters,

Ik ben een gediplomeerd sportmasseuse en mijn massage praktijk is gevestigd in de Noes Fiolet studio’s. Hiernaast werk ik als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Na ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de zorg en welzijn sector wilde ik mijn blikveld verruimen. Van jongs af aan ben ik erg geïnteresseerd in anatomie en fysiologie. Tijdens de opleiding sportmassage kon ik mij hier meer in verdiepen.
In april 2015 kreeg ik de mogelijkheid om mijn massagepraktijk op te starten. Het leukste aan mijn werk vind ik de diversiteit van mijn werkzaamheden, klanten en behandelingen. Massage is echt een effectieve therapie en helpt vooral bij de opbouw en herstel van je lichaam.
Ik ben elke dinsdag aanwezig en eventueel woensdag en donderdag alleen op afspraak.

Voor meer informatie over de massagebehandelingen kunt u terecht op de website.
Website: www.prohealing.nl
Email: info@prohealing.nl
Mobiel: 06 30900226

Share This