Noes Fiolet studio’s nodigt u uit om met de Fitwalking een wandeling te gaan maken van circa 15 km op zondag 2 September 2018 door het gebied bij Wouwse plantage te Noord Brabant.

Deze wandeling wordt begeleid door Geert Hulshof. Door het succes van deze wandeling die we al eens eerder hebben gemaakt hebben we gevraagd of Geert deze wandeling weer wil wandelen met de Fitwalking. Hij heeft wat tijd vrij kunnen maken, om ons kennis te laten maken van deze mooie wandelroute zonder te verdwalen.

Vertrek om 9.00 uur vanaf de NF studio’s Dakotaweg 265 te Capelle a.d IJssel begeleiding Annie Liedorp vanaf de sportschool.

Vervoerskosten € 3,50 (voor degenen die zich beschikbaar stellen om te rijden)

Startpunt: 10 uur Plantagebaan 219 – Wouwse plantage.

Onderweg is er horeca aanwezig op de wandelroute.

Aanmelden voor deelname bij annieliedorp@gmail.com om te bepalen hoeveel auto’s er nodig zijn. Ook deze keer hebben we vrijwilligers nodig om te rijden.

De Wouwse plantage ligt in een bosrijke omgeving en het beloofd ook deze keer weer een mooie wandeling te worden.

Tot zondag 2 September – Noes Fiolet Fitwalking

Beste sport en dansleden,

Na het starten van de buiten- of zoom danslessen, gaan wij nu ook starten met de buiten -of zoom sportlessen. Zolang de school nog niet open mag voor de fitness afdeling, bieden wij alle fitness leden ter compensatie deze sportlessen aan.

De volgende lessen zijn gestart!

Klik hier voor het rooster

You have Successfully Subscribed!

Share This