Danslessen Noes Fiolet Studio's

ADV

De lessen sluiten aan bij de belevingswereld van de leeftijdsgroepen van 4 t/m 6 jaar, waarin creativiteit, muzikaliteit en techniek centraal staan. De kinderen worden aangezet tot dansen door middel van verschillende soorten muziek, waarin ze hun eigen creativiteit kunnen uiten en ontdekken. Door verschillende opdrachten zoals: samen dansen, improviseren, dansspellen en isolatie opdrachten naar aanleiding van een thema (bv. sprookjes) ervaren de kinderen veel dansplezier en succes. De bewustwording van het lichaam speelt een steeds grotere rol en de kinderen worden steeds meer uitgedaagd, wat tot uiting zal komen door zich te presenteren.

Heeft u in uw omgeving kennissen met kinderen in deze doelgroep, informeer ze dan over de mogelijkheid van deze les, de eerste les wordt gezien als try-out en is gratis.

Info: Niüra van Deursen / info@noesfiolet.nl  / 010-451 20 20

Afro Kids Dance

Welkom bij Afro Kids Dance, waar we de vrolijke en energieke ritmes van Afrika ontdekken! In deze leuke en dynamische les leren kinderen de opzwepende bewegingen van traditionele Afrikaanse dans.

Met kleurrijke muziek en leuke choreografieën nemen we kinderen mee op een avontuurlijke reis door de verschillende dansstijlen van Afrika. Van de zinderende beats van de djembé tot de vrolijke klanken van Afrikaanse liederen, elke les zit boordevol plezier en ontdekking.

Afro Kids Dance is niet alleen een geweldige manier om te bewegen en actief te zijn, het is ook een kans om de rijke cultuur van Afrika te verkennen en nieuwe vrienden te maken. Kinderen zullen stralen van vreugde terwijl ze samen dansen en zich laten meeslepen door de magie van Afrikaanse muziek.

Kom en doe mee met Afro Kids Dance – waar lachen, dansen en plezier maken altijd op het programma staan!

Kidsdance

 

Kidsdance is superleuk voor jongens en meisjes tussen de vier en de zes jaar!

Bewegen is goed voor de motoriek en het dansen in groepsverband is goed ter bevordering van de sociale vaardigheden. In onze lessen leren de kids dansen op de nieuwste hits van supersterren en werk je samen aan een te gekke choreografie en worden spelenderwijs voorbereid op de dansstijl streetdance. Hun eigen creativiteit en fantasie worden ingezet om muzikaliteit en gevoel voor ruimte en vorm te ontwikkelen, in alle vrijheid en vooral met veel plezier!

Met plezier bewegen is de basis, en hoe meer beweging, hoe beter! 

Bij kidsdance kunnen kinderen zich helemaal uitleven!

Streetdance

Welkom in de wereld van Streetdance, waar de beats je leiden en de dansvloer bruist van energie! Hier draait alles om plezier, stijl en het ontdekken van geweldige moves die je normaal op straat ziet. Streetdance is niet zomaar een dansstijl; het is een explosieve mix van hiphop, funk, breakdance en andere urban vibes die je danshart sneller doen kloppen.

Of je nu een beginner bent die zijn eerste danspasjes zet of een ervaren danser die zijn skills wil verfijnen, bij ons is iedereen welkom! In onze lessen leren we je niet alleen de coolste grooves en meest opwindende moves, maar geven we je ook de vrijheid om je eigen creativiteit te laten stralen.

Laat de beats je inspireren, terwijl onze instructeurs je begeleiden op jouw reis om jouw unieke dansstijl te ontdekken. Streetdance is meer dan alleen dansen; het is een ervaring. Dus trek je dansschoenen aan en sluit je aan bij de straatfeest-vibe, waar leren dansen niet alleen leerzaam is, maar vooral ook ontzettend leuk!

Onze Streetdancelessen zijn een verzamelplaats voor hedendaagse stijlen, vergelijkbaar met de “popmuziek” stijl met een vleugje Hip-Hop. We werken aan muziekherkenning, zodat je zelfstandig kunt dansen, je coördinatie verbetert, leert samenwerken en natuurlijk plezier hebt in dansen. Techniek oefeningen en het herhalen ervan bereiden je voor op een geweldige choreografie, die je uiteindelijk aan een publiek zult laten zien.

Onze lessen gaan verder dan dans alleen; je leert ook belangrijke aspecten zoals discipline, een gezonde werkmentaliteit, op tijd komen, verantwoordelijkheid dragen, positie in de dans, samenwerken en respect voor elkaar. En voor de jonge dansers in groep 3-4 maken we van Streetdance een feest met stoere, grote bewegingen en vooral veel plezier op de beat. Join the street party and let’s dance.

Voor wie: Groep 3 tot voortgezet onderwijs

wanneer: Zie rooster

Breakdance

Breakdance (ook wel bboying genoemd) is een dansvorm uit de hiphop cultuur.

De hiphop cultuur bestaat uit 4 basiselementen: Rap, Dj-ing, Graffiti en Breakdance.
De dans is ontstaan eind jaren 70 in New York, een dansvorm met verschillende invloeden van culturen en disciplines uit de hele wereld.

De les begint met een gezamenlijke warming up. Daarna beginnen we met het aanleren van de basis elementen van de dans. Dit zijn verschillende onderdelen zoals de toprock (staande dans), footwork (grondbewegingen) en verschillende freezes (stilstaande poses op handen, hoofd, enz.)

Deze basis heb je nodig om verder te gaan en zo meer en moeilijkere bewegingen te kunnen leren.
Breakdance is voor iedereen en is dus geschikt voor zowel jongens als meisjes vanaf 6 jaar.
Doorzettingsvermogen en discipline zijn erg belangrijk. Vooral in de beginfase kan het best moeilijk zijn.
Het zal uw kind ook veel helpen als hij/zij goed weet wat links en rechts is, op deze manier kan de lesstof sneller aangeleerd worden.
Alles heeft een bepaalde techniek en manier van uitvoeren, daarom is concentratie en goed luisteren tijdens de les ook erg belangrijk.

Voor wie: Jongens en meisjes vanaf 6 jaar.

Jazzdance

Jazzdance is een vrije manier van dansen, die qua structuur lijkt op klassiek ballet, maar is gebaseerd op populaire muziek. Zo vindt men veel dansbewegingen terug vanuit het klassieke ballet, waarop jazzdans zich dan ook sterk baseert, maar zijn er verder ook verschillende pasjes overgenomen uit de iets modernere dansstijlen.

De bewegingen en de muziek zijn jazzy – veel losser. Ook wordt er gebruik gemaakt van elementen van de klassieke ballettechniek met isolatie technieken van hoofd, schouder, elleboog, pols, hand, vingers, borstkas en bekken (heupen).

Een deel van de geschiedenis van jazzdans is terug te vinden in New York.

Men schat dat dit omstreeks de jaren 60-70 met de opkomst van disco op gang is gekomen, als een afsplitsing van het klassiek ballet op de modernere muziekstromingen. Het is mede hierdoor een van de meest gevraagde en aangeleerde danssoorten, die tevens enorm populair is bij jongeren.

De stijl van jazzdans kenmerkt zich door het mengen van de klassiekere danspasjes en bewegingen met grepen uit tal van andere dansstijlen. Indien jouw voorkeur bij het dansen uitgaat naar zwoele en snelle bewegingen afgewisseld met meer lyrische bewegingen, dan kan je best informeren naar jazzdans, aangezien deze geheel aan die beschrijving voldoet! Het is net als iedere andere dans een leuke manier om jezelf te ontspannen!

In de les heerst er een ontspannen sfeer waar iedereen op haar/zijn eigen tempo werkt aan de oefeningen. Wij focussen ons op de jazztechniek: lenigheid, draaien, sprongen enz.

Er wordt altijd aan een combinatie die we steeds uitbreiden. De ene keer een rustige/gevoelige choreografie en de andere keer een meer funky, uptempo choreografie. Aan het eind van het jaar werken we aan een choreografie voor de eindvoorstelling.

Lijkt het je leuk om meer over jazzdans te leren, kom dan snel langs voor een proefles!

Voor wie: Groep 6/7/8 en V.O.

Niveau: Beginners

(eventueel) benodigdheden: Kleding waar je fijn in kan bewegen en die niet te los zit, jazz sneakers of sokken (ligt aan de choreografie)

Jazzdance voor volwassenen

Naast de jeugdlessen is er zeker ook plaats voor jazzdance voor volwassenen. Wekelijks wordt er een heerlijke les verzorgt in de old school jazz traditie aan een zeer enthousiaste groep vrouwen. Deze vrouwen (en soms een enkele man) zijn van zeer uiteenlopende, ja tot zelfs ver gevorderde leeftijd en dansen vaak al jaren bij Noes Fiolet Studio’s. Naast uiteraard hard werken in de les is er zeker ook plaats voor ontspanning en gezelligheid. Nieuwe mensen zijn van harte welkom.

Voor wie: volwassenen van alle leeftijden

Wanneer: zie rooster

Klassiek Ballet

Klassiek ballet is de moeder aller dansen, de basis van de danstechniek. Het is niet voor niets dat alle voormalige sterren zoals Michael Jackson, Madonna, Britney Spears, Justin Timberlake en anderen, allemaal Klassieke techniek volgden om danstechnisch te komen waar ze nu zijn. Wist je trouwens dat de eerste persoon die eigenlijk het ballet zo’n beetje heeft uitgevonden een man was?

Deze oudste vorm van ballet ontstond in Frankrijk en werd beroemd door Koning Lodewijk XIV (de Zonnekoning), die veel feesten gaf en een liefhebber van dansen was. In 1661 werd de eerste balletacademie opgericht door Koning Lodewijk XIV. Vroeger dansten de hofmannen op feesten om de mensen te vermaken. Klassiek is ook een hele goede lichaamstraining, lenigheid, houding en innerlijke positiviteit worden er zeker door bevorderd.

Klassiek ballet is al lang niet meer zo zoet en rozig als men denkt. Tegenwoordig geeft men Klassiek ballet op allerlei soorten muziek, van Klassiek tot Jazz, ja zelfs op Housemuziek. Kleding is ook niet meer altijd alleen maar een Tutu en maillot, nee kom langs en doe mee, makkelijke kleding, niet te losjes en laat je meevoeren in de wereld van de nieuwe Klassieke Techniek. Deze lesvorm wordt gegeven aan zowel kinderen als volwassenen.

Als jij je graag verder wil verdiepen in de klassieke ballettechniek zijn er ook selectie lessen voor leerlingen vanaf 8 jaar.
Je hebt dan twee klassieke lessen in de week zodat jij je extra kan focussen op het verbeteren van jouw techniek.

Voor wie:
Kinderen vanaf groep 3 tot volwassenen

Modern Dance

Moderne dans is ontstaan in het begin van de twintigste eeuw toen men op zoek ging naar andere bewegingsvormen dan die van het klassiek ballet. Moderne dans is veel vrijer dan klassiek ballet en heeft dan ook niet zo’n strenge bewegingsvocabulaire. Er zijn inmiddels heel veel verschillende moderne technieken die elk zo hun eigen kenmerken hebben.
Je kunt op bijna iedere dansschool een les vinden met de naam “modern”, maar deze les zal op al deze scholen compleet anders zijn dan alle andere moderne lessen die je daarvoor hebt gezien. Juist omdat modern zo een breed begrip is en de stijl zo vrij is, kan elke docent de les geheel naar zijn of haar stijl opbouwen.

In deze les wordt er gewerkt aan je techniek, maar ook zeker aan je danskwaliteiten en inlevingsvermogen/gebruik van emoties. Dit wordt gedaan door middel van gegeven oefeningen in het midden en door de ruimte maar ook door improvisaties en het zelf maken van materiaal. Zo word je gestimuleerd om je eigen bewegingstaal te vinden, wat juist bij modern heel belangrijk is.

Wil jij weten of jij in aanmerking komt voor deze les? Kom dan langs voor een proefles!

Voor wie: Het is een open les voor iedereen met een basis techniek.

Benodigdheden: Kleding die fijn zit, waar je goed in kunt bewegen en waar jij je goed in voelt. De enige voorwaarde is, dat de docent je lichaam goed kan zien. Dit betekent vooral geen te wijde kleding!

NF Fusion en Second Generation demo/wedstrijd teams

NF FUSION bestaat reeds aantal jaren en heeft diverse prijzen behaald zoals o.a. bij Shell We Dance en We Know You Can Dance. Sinds kort zijn wij gestart met het 2e demo/wedstrijd team SECOND GENERATION.

Leeftijdscategorieën zijn:

  • NF FUSION 9 t/m 14 jaar
  • SECOND GENERATION 14 t/m 20 jaar

Hebt jij een passie om onze teams te versterken? Vraag naar de mogelijkheid tot een auditie en stuur een email naar info@noesfiolet.nl voor verdere informatie.

Dreumes- & peuterdans met mama/papa/opa of oma:

We dansen en beleven een fantasievol verhaal, dat is afgestemd op de belevingswereld van deze leeftijd. Er wordt gedanst op diverse muziekstijlen, denk aan musical-, klassieke-, film- en wereldmuziek. Er wordt gebruik gemaakt van attributen om het verhaal levendiger te maken. Soms worden er ook muziekinstrumenten gebruikt.

Kinderen imiteren en daarom wordt van de meedansende ouder/begeleider een enthousiaste houding verwacht. Op deze manier is dreumes-/peuterdans naast lichaamsbesef, ontdekken en stimuleren van het ritmegevoel, het leren omgaan met andere kinderen en de motorische ontwikkeling een leuke activiteit voor samen.

De lessen hebben een vaste opbouw. We beginnen altijd zittend in een kring met een namen klapspel. Daarna wordt het verhaal verteld en worden de attributen bekeken, benoemd en aangeraakt. Dan maken we ons lichaam wakker, benoemen we de lichaamsdelen en gaan we het verhaal dansen en beleven. We eindigen de les met het opruimen van de dansattributen.

Deze lessen sluiten dan op latere leeftijd perfect aan op de ADV lessen in onze school. Tevens zal met dans, muziek en de fantasie van het kind geleerd worden driedimensionaal te denken, wat hen ondersteunt in hun latere schoolcarrière.

Voor wie: Voor kinderen van 2 en 3 jaar.

Voor wie: Voor kinderen van 2 en 3 jaar.

Wanneer: Zie rooster

Repertoire – Spitze

Deze les is voor iedereen die zijn klassieke ballet techniek op een geheel nieuw level wil leren toepassen. Heb jij altijd al willen ervaren wat jij met al dat harde werk in de klassieke balletles allemaal kunt doen? Dan is deze les iets voor jou!

In deze les werken we volgens de Russische Vaganova methode. We werken aan spitzen techniek, maken spieren nog sterker en verbeteren evenwicht. Maar dat niet alleen. Dynamiek in de bewegingen, muzikaliteit en inleving komen ook zeker van pas. Naast techniek oefeningen dansen we ook variaties uit bekende balletten zoals het Zwanenmeer en Giselle. En alles met veel dansplezier.

Wil jij weten of jij in aanmerking komt voor deze les? Neem contact op en geef je op voor een proefles!

Selectie klassen dans in de Noes Fiolet Studio’s

Geschiedenis van Noes Fiolet Studio’s
Noes Fiolet, een man met passie en veel ervaring in binnen- en buitenland. Die naast zijn eigen danscarrière ook met zijn bedrijf een lange voorgeschiedenis heeft. Een man die zijn eerste balletschool heeft opgericht eind jaren 70 onder de naam van het N7 Jazz Center. Noes Fiolet is mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Jazz Dans in Nederland. Klassieke dans heeft bij hem altijd hoog in het vaandel gestaan en dat is tot de dag van vandaag nog steeds het geval. Zo is Noes Fiolet ook als vaste leerkracht en/of gastdocent betrokken geweest bij alle HBO opleidingen. Een aantal jaar geleden is hij in de bloemen gezet door Codarts vanwege de hoge kwaliteit van de leerlingen die hij daar afleverde.

Een nieuw elan in de 21e eeuw
Noes Fiolet Studio’s gevestigd in Capelle a/d IJssel.
In september 2019 heeft Noes de school verkocht aan Niüra van Deursen en op 24 september 2020 heeft Noes zijn laatste dans en sportlessen gegeven.

Niüra van Deursen heeft het stokje overgenomen en gaat de uitdaging aan om Noes Fiolet Studio’s naar een hoger niveau te brengen met nieuwe ideeën en inspiratie in het kader van talentontdekking en talentontwikkeling. Aanstormende danstalenten en amateurs krijgen de kans zich op elk dansniveau te ontwikkelen. Talenten zullen hun plek vinden in demonstratieteams, selectieklassen en showclasses. Niüra is hard in de weer met de selectieklassen en demo groepen. De ogen gericht op de toekomst zoals nu met klassiek, modern, jazz en Showdans, maar ook de ”The Urban Flow” en dit alles weer ondersteund met de klassieke danstechniek.
Momenteel zijn er bij ons in de studio 6 selectie klassen aan het werk, een demoteam genaamd NF Fusion Demo Team en een Showclass.

Kinderen en jongeren die graag van dans hun beroep willen maken zijn hier aan het goede adres. Noes Fiolet Studio’s is al jaren voorportaal voor alle beroepsdans opleidingen van Nederland.
Uiteindelijk is het allerbelangrijkste; het team van leerkrachten dat Niüra van Deursen om zich heen gebouwd heeft. Een heel enthousiast team leraren en leraressen.
Door de structuur bij de selectie groepen maakt het dat Niüra van Deursen samen met het docenten team NFS, dansers van de 21e eeuw aflevert.

De klassieke les: Is een les waar gebouwd wordt aan de basis van de klassieke dans techniek zoals plaatsing van het lijf, verlengen, springen en draaien. Ook het opbouwen van spiermassa maar zeker niet onbelangrijk de mentale training, het leren focussen. Het pluspunt daarvan is dat dit ook weer een effect heeft op hun prestatie op hun school.
De moderne les: Een les waar ademhaling centraal staat. Simpel gezegd leer je in de moderne les: adem in en ga omhoog, adem uit en val op de grond, voel dat lijf, volg het lijf en laat het gebeuren.
De Hip Hop les: Een les waar ritme, flow en geaard bewegen de belangrijkste elementen zijn, ook wel de volksdans van nu genoemd.

Te weten:

  • Joram De Wilde, Inna Lutvynenko, Anika Cingoz, Birte Smeets, Jason Mercera: Docenten Klassieke danstechniek
  • Yasmine Amrani, Kaj Brand, Norval Mongen, Inna Lytvynenko: Docenten Moderne dans
  • Meyline Schuurs, Refaja Sebastiaan: Docenten/Choreograaf Hip Hop dans

Er zijn momenteel zes selectiegroepen in de leeftijden variërend van 7 tot 21 jaar

Ieder jaar scouten wij weer voor nieuwe selectie leerlingen die net dat beetje meer hebben. Ook is het mogelijk om van buitenaf auditie doen. Indien u meer wil weten over de mogelijkheden om onderdeel te worden van deze selectie groepen, bel dan met Noes Fiolet Studio’s: 010-4512020.

Show Class

In de Show Class Academy wordt er gewerkt aan diverse en vaste choreografieën door onze docent/ choreograaf en founder of JME Agency Jason Mercera.

De Show Class Academy is een groep geselecteerde dansers tussen de 14 en 27 jaar die elke vrijdag traint.

Alle aspecten van danstechniek staan centraal.
Je leert op diverse muziekgenres en verschillende dansstijlen dansen.
Neem de verschillen in je op, beweeg zoals de choreograaf het bedacht heeft, je bent één team on stage.
Tijdens deze training worden de choreografieën voorbereid, om zodoende klaar gestoomd te worden voor mooie en leerzame opdrachten voor dansers die meer willen bereiken.

NFS Show Academy Class maakt het mogelijk om dansers de volgende stap te kunnen laten zetten.
De kans om je kennis te laten maken met grote klussen en boekingen in het werkveld van de professionele danser.

De Show Class is door middel van de gemaakte choreografieën inzetbaar voor verschillende gelegenheden en doeleinden. Zo treden wij op op festivals, diverse evenementen, openingen, dansen in video clips en theatershows, maar wij richten ons ook op optredens met artiesten waar wij de achtergronddansers voor verzorgen.

Een recent voorbeeld in hiervan is;
Video clip met Gerard Joling & Donnie | Dit is de tijd voor mij

Als dit je leuk lijkt en je zou graag willen dansen bij de Show Class, dan wordt er op afspraak een auditie afgenomen die plaatsvindt tijdens de training van de Show Class.
Wat zijn de eisen?

* Je moet voldoende techniek beheersen
* Een goede motivatie hebben en openstaan voor van alles
* Beschikbaarheid is belangrijk: we moeten op je kunnen rekenen met optredens
* Veelzijdigheid: verschillende stijlen beheersen

Wat zijn de kledingvoorschriften?
* Sport/Jazz/Ballet schoenen en hakken
* Zwarte kleding, waarin jouw lichaam goed zichtbaar is.

Is show dansen jouw grootste passie? Sta jij graag op een podium in de schijnwerpers en wil jij graag als professioneel danser of danseres aan de slag?
Wil jij de danswereld in en technieken leren om jezelf op de kaart te zetten?

Dan is de SHOW CLASS geschikt voor jou en NFS op zoek naar jou!

Heb je interesse, geef je dan op voor de Show Class Academy bij Niüra van Deursen – info@noesfiolet.nl

* Wanneer: elke vrijdag (zie rooster)
* o.v.v. Auditie Academy Show Class NFS,
* voor- en achternaam,
* email adres, telefoonnummer,
* geboortedatum, portret/pasfoto en CV/biografie.

HipHop

Welkom bij onze HipHop-danslessen, waar energie en dynamiek samenkomen voor een onvergetelijke danservaring! Hier laten we je kennismaken met de stijlvolle en expressieve bewegingen van hiphopmuziek, waarbij we je de basisprincipes van hiphopdans bijbrengen, zoals isolatiebewegingen, krachtige grooves en ritmische patronen. Onze lessen zijn een unieke mix van technische vaardigheden en creatieve vrijheid, waardoor jij de ruimte hebt om jouw eigen dansstijl te ontwikkelen.

Onze gepassioneerde HipHop-docenten nemen je mee op een reis door choreografieën die variëren van klassieke hiphopbewegingen tot moderne en innovatieve elementen. Maar het gaat niet alleen om het aanleren van danspassen; we besteden ook aandacht aan het begrijpen van de hiphopcultuur en het vertalen van emoties en expressie in je dans. Of je nu een beginner bent of een gevorderde danser, onze Hiphop danslessen bieden een stimulerende en sociale omgeving waarin je niet alleen je dansvaardigheden kunt verbeteren, maar ook plezier kunt hebben met gelijkgestemde mensen.

In onze lessen gaan we verder dan alleen dans. We werken aan muziekherkenning, zodat je niet alleen op de beat danst, maar ook zelfstandig kunt bewegen. Coördinatie, samenwerken, uitstraling en natuurlijk plezier zijn de kernpunten. Techniek oefeningen en het herhalen ervan bereiden je voor op een spectaculaire choreografie, die je vervolgens kunt laten zien in een show of optreden voor een enthousiast publiek. We werken altijd ergens naartoe en verkennen voortdurend nieuwe muziekgenres om jouw muzikale repertoire te verbreden.

In onze lessen leren leerlingen niet alleen dansen, maar ook andere waardevolle vaardigheden zoals discipline, een gezonde werkmentaliteit, op tijd komen, verantwoordelijkheid dragen, positie in de dans, samenwerken en respect voor elkaar. Want dansen is meer dan bewegen; het is een levensles in plezier, discipline en teamwork.

Voor onze jongere HipHop-enthousiastelingen is de les een feest van bouncen op de beat! Stoere, grote bewegingen worden uitgevoerd op de maat van de muziek, terwijl muzikale herkenning, samenwerken en plezier hebben in dans centraal staan. Laat je inspireren, ontwikkel je dansvaardigheden en beleef plezier in elke beweging!

wanneer: Zie rooster

Latin Fusion

Are you ready for Latin Fusion!

In de sfeer van de Amerikaanse Broadway.

Latin Fusion, is een mix van latin stijlen waaronder Salsa, Chachacha, Rumba, Jive, Samba en Merengue met een commerciële touch, show en technische jazz.
Wij focussen ons ook op de jazztechniek: lenigheid, draaien, sprongen enz.

Er wordt altijd gewerkt aan een combinatie die we steeds uitbreiden. De ene keer een rustige/gevoelige choreografie en de andere keer een meer funky, uptempo choreografie.

Al met al wordt er flink en met veel plezier gedanst in een positieve sfeer met daarbij verschillende bewegingen en ritmes van latin dance versmelt met een jazzy edge! Je vertrekt zeker met een glimlach en een gelukkig hart!

Aan het eind van het jaar werken we aan een choreografie voor de eindvoorstelling.

Niveau: Open voor alle niveaus

Voor wie: Vanaf 16 jaar en volwassenen

Ballet Fit

Tijdens een Ballet Fit-les word je meegenomen op een reis door gracieuze bewegingen geïnspireerd op ballet, zonder dat danservaring vereist is. Je zult genieten van een mix van krachtige oefeningen die je spieren uitdagen en vormgeven, terwijl je tegelijkertijd werkt aan het verbeteren van je balans, coördinatie en houding.

Het mooiste van alles is dat Ballet Fit geschikt is voor alle fitnessniveaus en leeftijden. Of je nu een doorgewinterde sporter bent of net begint met je fitnessreis, deze energieke en vrolijke workout zal je zeker inspireren om je beste zelf te worden, zowel fysiek als mentaal. Dus waar wacht je nog op? Trek je dansschoenen aan en laat je innerlijke ballerina stralen!

Pin It on Pinterest