Sport Noes Fiolet Studio's

Total Workout

We starten met een warming-up van ongeveer 15 minuten.

Na de warming-up ligt de nadruk op de spieren van Borst, Buik, Billen en Benen (BBBB).
We besteden veel aandacht aan de uitvoering van de oefeningen.
Een complete BBBB-workout is zowel gericht op vetverbranding als op het tonen van de spieren, het is een spierversterkende oefening voor het gehele lichaam.
En je uithoudingsvermogen voor je spieren zal worden verbeterd.
We werken met verschillende materialen, zoals dumbbells, dynaband en step. De workout is geschikt voor iedereen, jong en oud.

Kom naar de les en
GET IN SHAPE!

Voor wie: Iedereen

Wanneer: zie rooster

Bootcamp

Bootcamp is een zeer pittige conditie/kracht les die meestal buiten gegeven wordt. De les is opgebouwd uit meerdere delen. Er zal eerst begonnen worden met een warming-up. Hierna zal een techniek onderdeel besproken en uitgevoerd worden. Hierbij kan gedacht worden aan de deadlift, de push press etc. Zo wordt elke les een oefening aangeleerd die ook in de fitness toepasbaar is. Na dit techniek gedeelte wordt begonnen met de workout zelf.

Deze is elke keer compleet anders en vaak komen de aangeleerde techniek delen hierin terug. De workout is een combinatie van kracht, conditie en techniek. De les wordt altijd afgesloten met een cooling down en we stretchen om de spieren op lengte te houden. Ben jij dus op zoek naar een extra uitdaging? Kom dan op een zondag om 10:00 langs bij Noes Fiolet Studio’s!

Docenten: Niels van Setten

 

Benodigdheden: handdoek, sportkleding, bidon

Kosten: Gratis voor leden van Noes Fiolet Studio’s

Wanneer: zondag 10:00-11:00

Boksen

Boksen bij Noes Fiolet Studio’s te Capelle aan den IJssel

Boksen bij Noes Fiolet Studio’s (Noes Fiolet Boxing) is leerzaam en handig wanneer je de bokshouding en technieken wil leren. De bokslessen zijn lekker intensief, waardoor je je stress kan wegsporten.
Snel zullen mensen denken aan vechten wanneer er gesproken wordt over boksen, ik wil het tegendeel laten zien.

Iedereen kan vechten, maar slechts weinigen kunnen boksen. Toch is boksen een zeer boeiende sport. Een individuele sport die grote beweeglijkheid, accuraat handelen, snelle oriëntatie, concentratievermogen, discipline, anticipatie en creativiteit vraagt. Het zal door zijn aard goede voorwaarden scheppen tot de ontwikkeling van zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, moed en zelfbeheersing.

Wat voor mij erg belangrijk is, is dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat we door middel van een leuk en sociaal team van elke les een gezellige maar vooral sportieve les kunnen maken. Bij mij ligt de focus er niet op om van een ieder een wedstrijdbokser te maken, maar voor mij is van groot belang dat iedereen lekker sportief bezig is en daar ook nog eens heel veel van leert.

Bij Noes Fiolet boxing is sparren niet verplicht, waardoor je dus nooit het risico loopt om met een blauw oog of een gebroken neus op het werk te komen. Wel kan het sparren of spelboksen worden aangeleerd, zodat je toch de oefeningen kan blijven volgen. Bij Noes Fiolet boxing wordt er tevens enkel gesparred wanneer er gebruik wordt gemaakt van de bokskappen, dus het boksen blijft boksen als sport.

De trainingsbenodigdheden
Tijdens de trainingen voor het Boksen dien je in het bezit te zijn van een:

 • Bitje, dit is ter bescherming van je gebit. Het voorkomt tevens dat er een tand door je lip gaat
 • Bandages, voor versteviging van je pols en knokkels
 • Bokshandschoenen, om stoten te kunnen plaatsen

Uiteraard behoef je deze niet direct aan te schaffen voor de eerste les. Nadat de les je is bevallen en je wilt je inschrijven, wordt wel verwacht dat je deze zo snel mogelijk aanschaft. Dit kan ook via de sportschool.
Voor een gratis boks proefles, kan je contact opnemen via: 06 226 749 24 of noesfiolet@gmail.com

De Fitness straat

Een centrum waar sport en kunst elkaar ontmoeten

Tegenwoordig is overal bekend dat sporten gezond is. Wilt u dus echt wat aan uw gezondheid gaan doen, wacht dan niet langer en kom langs of schrijf u meteen in! Noes Fiolet Studio’s beschikt over een breed scala aan opties om uw sportieve doel(en) te bereiken.

Noes Fiolet Studio’s beschikt over een fitness straat met diverse mogelijkheden en u heeft zelfs de mogelijkheid om buiten te trainen. De fitness straat bestaat uit cardio en kracht apparatuur. Het cardio gedeelte bestaat uit een verscheidenheid aan apparaten zoals een roeimachine, step apparaten, loopbanden, crosstrainers en twee soorten fietsen. Voor de afleiding zijn er tv schermen geplaatst, die zichtbaar zijn vanaf de cardio apparatuur.

Om voor wat afwisseling te zorgen in de cardio sectie wordt er twee keer per week fitwalking georganiseerd. Dit betreft een afstand van 5km en een afstand van 10km en ze vertrekken allebei vanaf Noes Fiolet Studio’s. Maandelijks wordt ook een grote fitwalking van 15km georganiseerd op een mooie locatie ergens in ons land.

Het kracht gedeelte van de fitness straat bestaat uit een verscheidenheid aan apparaten, losse barbells en dumbbells. De vaste apparaten zorgen ervoor dat elke spiergroep effectief getraind kan worden. De dumbbells zijn er van 2 tot 36 kg; er kunnen allerlei soorten training worden gedaan. Verder beschikt de krachtafdeling over kettlebells tot en met 20kg voor meer dynamische trainingen.

Sinds 2014 beschikt Noes Fiolet Studio’s ook over een buitenfitness. De buitenfitness bestaat uit een crossfit rek, gym hammers, vrachtwagenbanden en battle ropes. Regelmatig worden hier circuitjes opgezet en als u op conditie bent kunt u zelfs mee doen met de uitdaging van de maand en proberen de eerste plaats te behalen! Zelfs voor de sterksten zal dit een pittige uitdaging blijken.

Als u zelf niet zo goed weet waar u moet beginnen of een extra zetje in de goede richting nodig heeft is er gratis persoonlijke begeleiding beschikbaar door een gekwalificeerd fitness instructeur. Ook als u al langer traint, maar uw huidige trainingsschema wilt aanpassen, of op zoek bent naar een grotere uitdaging binnen de fitness kunt u zich voor een gratis training sessie inschrijven.

Om ons aanbod nóg completer te maken werkt Noes Fiolet Studio’s samen met Fysio- en Manueel therapeut Johan van Streun. Met een gratis consult bij Johan van Streun kunnen blessures worden voorkomen en bestaande blessures in een vroeg stadium behandeld worden.

Verder bieden wij nog verscheidene andere activiteiten:

 • Hulp bij afvallen met Slanke Lijn Balans van Linda Graper
 • Sporten voor mensen met een beperking, zowel in de fitness als in de les Move & Fit
 • Boksles
 • Total workout
 • Yoga
 • Zumba

Tot slot staan er kosteloos 2 sauna’s tot uw beschikking, waarin u heerlijk tot rust kunt komen.

Wij bieden onbeperkt fitness aan (7 dagen per week) inclusief persoonlijke begeleiding  voor slechts €22,50 per maand. Mocht u al een ander abonnement bij ons hebben, informeer dan bij de balie naar de mogelijkheden voor een combinatie abonnement.

Fitness voor jongeren

Fitness voor jongeren is de ideale trainingsvorm om verantwoord aan je gezondheid te werken, de prestaties bij andere sporten te verbeteren en blessures te voorkomen. Door onze directe en intensieve begeleiding wordt jonge sporters geleerd om geconcentreerd en met optimale techniek veilig aan hun lichamelijke ontwikkeling te werken. De les is opgebouwd uit meerdere onderdelen en duurt een uur. Wij beginnen met een warming-up, gevolgd door kracht training, waar wij eerst gebruik maken van het eigen lichaamsgewicht. Hierbij kan gedacht worden aan push ups, squats, etc. Later zullen wij ook met gewichten gaan werken. We werken aan de opbouw van kracht, conditie en techniek. De les wordt altijd afgesloten met een cooling down en we stretchen om de spieren op lengte te houden.

Ben jij tussen de 12-18 jaar en wil jij sterker, fitter en gezonder worden? Wil je dit verantwoord en onder goede begeleiding bereiken? Dan zoeken wij jou! Maak snel een afspraak voor een intake gesprek bij Noes Fiolet Studio’s!

Docent: Michelle de Boer
Benodigdheden: handdoek, sportkleding, bidon
Kosten: €12,50 per maand
Wanneer: maandag 17:00-19:00

Fitwalking 10 kilometer

Fitwalking is de perfecte manier om op een natuurlijke manier je gezondheid te verbeteren en weer slank en fit te worden!
Door regelmatig te bewegen voorkom je problemen met je hart en bloedvaten, botontkalking wordt tegengegaan en de darmfunctie word gestimuleerd.

De buitenomgeving werkt verfrissend, zorgt voor mentale ontspanning en geeft je meer energie.
We lopen minimaal 10 km per keer en trainen er naar toe om regelmatig een grotere tocht te ondernemen. Deze tocht organiseren wij dan op een zondag met iedere keer een nieuwe uitdaging en afstand van gemiddeld 20 km.
U kunt zich bij deze groep aansluiten, er zijn geen extra kosten aan verbonden. Wij zien dit als service naar onze klanten. Voor de georganiseerde grote tochten komen er wel kosten van inschrijvingen en vervoer bij.

Fitwalk 5 kilometer
Omdat de 10 kilometer voor veel leden nog te intensief is bestaat er ook een beginners wandelgroep. Deze groep loopt gemiddeld 5 kilometer per keer en is een opstart voor de 10 km groep. Er wordt gewandeld op de woensdagochtend van 09:30 uur tot 11:00 uur.

Deze wijze van sporten is een zeer leuke manier om af te vallen en je conditie te verbeteren.
Heb je interesse of wil meer informatie neem dan contact op met Noes via: noesfiolet@gmail.com

Wanneer:

 • 10 KM maandag ochtend 09:30-11:30
 • 5 KM woensdag ochtend 09:30-11:00

Georganiseerde tochten worden per keer gepland
Docent: Noes Fiolet
Contact: noesfiolet@gmail.com

Info verkrijgbaar bij noesfiolet@gmail.com of bonsa3@gmail.com

Linda Zantman

Move & Fit

Wat doen we tijden de lessen?

Als je een handicap of een beperking hebt is sport voor jou extra belangrijk!
Met name voor je persoonlijke ontwikkeling, zelfvertrouwen en eigenwaarde.
Op je eigen niveau wordt er gedanst en gesport, het plezier staat voorop!

Tijdens de lessen wordt er gewerkt aan de conditie en lenigheid om het dansen nog leuker te maken en de dansprestaties te verbeteren. Je krijgt te maken met energie, motivatie, fysieke conditie, prestaties neerzetten en plezier hebben.

 • Bewegen is gezond, leuk, nuttig en een goede manier om nieuwe vrienden te maken.
 • Wacht niet te lang, trek je sportkleding aan en neem gratis een Move & Fit proefles.
 • De lessen zijn iedere vrijdagavond van 19.00 – 20.00 uur.

In overleg gaan de lessen zelfs ook door in vakanties.

Docent: Linda Zantman

Zumba

Zumba® is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Het is opgezet door Alberto ‘Beto’ Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miami. Bij zumba worden fitnessoefeningen op muziek gedaan, dit is te vergelijken met aerobics.

De naam zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben. Wereldwijd zijn er zumba-instructeurs en worden de zumba-dvd’s via internet verkocht.

Zumba® is een geregistreerde merknaam; instructeurs moeten een diploma halen en licentie aanschaffen om lessen met de naam zumba te mogen geven.

De lessen worden bij de Noes Fiolet Studio’s gegeven door docente Margie.

Tekst: Wikipedia

 

Keep Fit 55 /65+

Voor vitale ouderen bestaat de mogelijkheid om een op leeftijd aangepast programma te volgen. De les is opgebouwd uit spierversterkende oefeningen en een programma ter bevordering van de elasticiteit. Verder komt keep fit sterk overeen met bodyform.

Share This