Sport Noes Fiolet Studio's

Body Shape, 

We starten met een warming-up van ongeveer 15 minuten.

Na de warming-up ligt de nadruk op de spieren van Borst, Buik, Billen en Benen (BBBB).
We besteden veel aandacht aan de uitvoering van de oefeningen.
Een complete BBBB-workout is zowel gericht op vetverbranding als op het tonen van de spieren, het is een spierversterkende oefening voor het gehele lichaam.
En je uithoudingsvermogen voor je spieren zal worden verbeterd.
We werken met verschillende materialen, zoals dumbbells, dynaband en step. De workout is geschikt voor iedereen, jong en oud.

Kom naar de les en
GET IN SHAPE!

Voor wie: Iedereen

Wanneer: zie rooster

Afro Dance Workshop

Dans op de Beat van Afrika!

Welkom bij Afro Dance, waar we de vrolijke en energieke ritmes van Afrika ontdekken! In deze leuke en dynamische les leren kinderen en jongeren de opzwepende bewegingen van traditionele Afrikaanse dans.

Met kleurrijke muziek en inspirerende choreografieën nemen we je mee op een avontuurlijke reis door de verschillende dansstijlen van Afrika. Van de zinderende beats van de djembé tot de opzwepende klanken van Afrikaanse liederen, elke les zit boordevol plezier en ontdekking.

Afro Dance is niet alleen een geweldige manier om te bewegen en actief te zijn, het is ook een kans om de rijke cultuur van Afrika te verkennen en nieuwe vrienden te maken. Je zult stralen van vreugde terwijl je samen danst en je laat meeslepen door de magie van Afrikaanse muziek.

Kom en doe mee met Afro Dance – waar lachen, dansen en plezier maken altijd op het programma staan!

Bootcamp

Bootcamp is een zeer pittige conditie/kracht les die meestal buiten gegeven wordt. De les is opgebouwd uit meerdere delen. Er zal eerst begonnen worden met een warming-up. Hierna zal een techniek onderdeel besproken en uitgevoerd worden. Hierbij kan gedacht worden aan de deadlift, de push press etc. Zo wordt elke les een oefening aangeleerd die ook in de fitness toepasbaar is. Na dit techniek gedeelte wordt begonnen met de workout zelf.

Deze is elke keer compleet anders en vaak komen de aangeleerde techniek delen hierin terug. De workout is een combinatie van kracht, conditie en techniek. De les wordt altijd afgesloten met een cooling down en we stretchen om de spieren op lengte te houden. Ben jij dus op zoek naar een extra uitdaging? Kom dan op een woensdag ochtend van 9:00-10:00 uur langs bij Noes Fiolet Studio’s!

 

Benodigdheden: handdoek, sportkleding, bidon

Boksen

Boksen bij Noes Fiolet Studio’s te Capelle aan den IJssel

Boksen bij Noes Fiolet Studio’s (Noes Fiolet Boxing) is leerzaam en handig wanneer je de bokshouding en technieken wil leren. De bokslessen zijn lekker intensief, waardoor je je stress kan wegsporten.
Snel zullen mensen denken aan vechten wanneer er gesproken wordt over boksen, ik wil het tegendeel laten zien.

Iedereen kan vechten, maar slechts weinigen kunnen boksen. Toch is boksen een zeer boeiende sport. Een individuele sport die grote beweeglijkheid, accuraat handelen, snelle oriëntatie, concentratievermogen, discipline, anticipatie en creativiteit vraagt. Het zal door zijn aard goede voorwaarden scheppen voor de ontwikkeling van zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, moed en zelfbeheersing.

Wat voor mij erg belangrijk is, is dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat we door middel van een leuk en sociaal team van elke les een gezellige maar vooral sportieve les kunnen maken. Bij mij ligt de focus er niet op om van een ieder een wedstrijdbokser te maken, maar voor mij is van groot belang dat iedereen lekker sportief bezig is en daar ook nog eens heel veel van leert.

Bij Noes Fiolet Boxing is sparren niet verplicht, waardoor je dus nooit het risico loopt om met een blauw oog of een gebroken neus op het werk te komen. Wel kan het sparren of spelboksen worden aangeleerd, zodat je toch de oefeningen kan blijven volgen. Bij Noes Fiolet Boxing wordt er tevens enkel gesparred wanneer er gebruik wordt gemaakt van de bokskappen, dus het boksen blijft boksen als sport.

De trainingsbenodigdheden
Tijdens de trainingen voor het Boksen dien je in het bezit te zijn van een:

 • Bitje, dit is ter bescherming van je gebit. Het voorkomt tevens dat er een tand door je lip gaat
 • Bandages, voor versteviging van je pols en knokkels
 • Bokshandschoenen, om stoten te kunnen plaatsen

Uiteraard behoef je deze niet direct aan te schaffen voor de eerste les. Nadat de les je is bevallen en je wilt je inschrijven, wordt wel verwacht dat je deze zo snel mogelijk aanschaft. Dit kan ook via de sportschool.

Boksen voor gevorderden

Op de zondag is er een boksles voor gevorderden onder de naam “Boksen Next Level“.

In deze les focussen wij op fine tuning van je Bokstechniek!
Hier wordt aandacht besteed aan voetenwerk en coördinatie, veel stotencombinaties en Gentlemen Sparring. Diverse boks stijlen worden in deze les beoefend!

De oude boksstijl spreekt ons enorm aan en wij zijn van mening dat een combinatie van de Oldschool en de Newschool een mooie combinatie is waar snelheid, slimheid, souplesse en kracht bij elkaar komen. Oog voor techniek en voetenwerk, aanvallend en verdedigend met Allure en Flair!

Ben je een echte Boksliefhebber en wil je de volgende stap maken met het boksen kom dan snel trainen!

De Fitness straat

Een centrum waar sport en kunst elkaar ontmoeten

Tegenwoordig is algemeen bekend dat sporten gezond is. Wilt u dus echt wat aan uw gezondheid gaan doen, wacht dan niet langer en kom langs of schrijf u meteen in! Noes Fiolet Studio’s beschikt over een breed scala aan opties om uw sportieve doel(en) te bereiken.

Noes Fiolet Studio’s heeft een nieuwe fitness straat met diverse mogelijkheden en u heeft zelfs de mogelijkheid om buiten te trainen. De fitness straat, uitgebreid met een entresol, bestaat uit cardio en kracht apparatuur. Het cardio gedeelte bestaat uit een verscheidenheid aan apparaten zoals een roeimachine, wave apparaten, loopbanden, crosstrainers en twee soorten fietsen. Voor de afleiding zijn er tv schermen geplaatst, die zichtbaar zijn vanaf de cardio apparatuur.

Om voor wat afwisseling te zorgen in de cardio sectie wordt er twee keer per week fitwalking georganiseerd. Dit betreft een afstand van 5km en een afstand van 10km en ze vertrekken allebei vanaf Noes Fiolet Studio’s. Maandelijks wordt ook een grote fitwalk van ca. 20 km georganiseerd op een mooie locatie ergens in ons land. (Kijk voor meer informatie onder ‘Fitwalking’)

Het kracht gedeelte van de fitness straat bestaat uit een verscheidenheid aan apparaten, losse barbells en dumbbells. De vaste apparaten zorgen ervoor dat elke spiergroep effectief getraind kan worden. De dumbbells zijn er van 2 tot 36 kg; er kunnen allerlei soorten training worden gedaan. Verder beschikt de krachtafdeling over kettlebells tot en met 20kg voor meer dynamische trainingen.

Noes Fiolet Studio’s beschikt ook over een buitenfitness. De buitenfitness bestaat uit een crossfit rek, gym hammers, vrachtwagenbanden en battle ropes. Regelmatig worden hier circuitjes opgezet en als u op conditie bent kunt u zelfs mee doen met de uitdaging van de maand en proberen de eerste plaats te behalen! Zelfs voor de sterksten zal dit een pittige uitdaging blijken.

Als u zelf niet zo goed weet waar u moet beginnen of een extra zetje in de goede richting nodig heeft is er gratis persoonlijke begeleiding beschikbaar door een gekwalificeerd fitness instructeur. Ook als u al langer traint, maar uw huidige trainingsschema wilt aanpassen, of op zoek bent naar een grotere uitdaging binnen de fitness kunt u zich voor een gratis training sessie inschrijven.

Verder bieden wij nog diverse andere activiteiten:

 • Hulp bij afvallen
 • Sporten voor mensen met een beperking, zowel in de fitness als in de les Move & Fit
 • Jongeren Fitness
 • Bootcamp
 • Bokstraining
 • Boxing Bag en Cardio Boksen
 • Zelfverdediging (ASD)
 • Cazumba, Pilates, Latin & Afro Dance Workout, Full Body Shape & Stretch, Full Body Workout, Dance Workout, Dance & Gospel Workout, Body Shape, Body Shape 55+

Wij bieden onbeperkt fitness aan voor slechts €22,50 per maand. Mocht u al een ander abonnement bij ons hebben, informeer dan bij de balie naar de mogelijkheden voor een combinatie abonnement.

Fitness voor jongeren

Fitness voor jongeren is de ideale trainingsvorm om verantwoord aan je gezondheid te werken, de prestaties bij andere sporten te verbeteren en blessures te voorkomen. Door onze directe en intensieve begeleiding wordt jonge sporters geleerd om geconcentreerd en met optimale techniek veilig aan hun lichamelijke ontwikkeling te werken. De les is opgebouwd uit meerdere onderdelen en duurt een uur. Wij beginnen met een warming-up, gevolgd door kracht training, waar wij eerst gebruik maken van het eigen lichaamsgewicht. Hierbij kan gedacht worden aan push ups, squats, etc. Later zullen wij ook met gewichten gaan werken. We werken aan de opbouw van kracht, conditie en techniek. De les wordt altijd afgesloten met een cooling down en we stretchen om de spieren op lengte te houden.

Ben jij tussen de 10-18 jaar en wil jij sterker, fitter en gezonder worden? Wil je dit verantwoord en onder goede begeleiding bereiken? Dan zoeken wij jou! Maak snel een afspraak voor een intake gesprek bij Noes Fiolet Studio’s!

Docent: Linda Zantman
Benodigdheden: handdoek, sportkleding, bidon
Kosten: €12,50 per maand (1 x per week)
Onbeperkt: € 22,50
Wanneer: vrijdag 18:00 – 19.00 uur | maandag: 19.00 – 20.00 uur

Fitwalking 10 kilometer

Fitwalking is de perfecte manier om op een natuurlijke manier je gezondheid te verbeteren en weer slank en fit te worden!
Door regelmatig te bewegen voorkom je problemen met je hart en bloedvaten, botontkalking wordt tegengegaan en de darmfunctie word gestimuleerd.

De buitenomgeving werkt verfrissend, zorgt voor mentale ontspanning en geeft je meer energie.
We lopen minimaal 10 km per keer en trainen er naar toe om regelmatig een grotere tocht te ondernemen. Deze tocht organiseren wij dan op een zondag met iedere keer een nieuwe uitdaging en afstand van gemiddeld 20 km.

Fitwalking 5 kilometer
Omdat de 10 kilometer voor veel leden nog te intensief is bestaat er ook een beginners wandelgroep. Deze groep loopt gemiddeld 5 kilometer per keer en is een opstart voor de 10 km groep. Er wordt gewandeld op de woensdagochtend.

Deze wijze van sporten is een zeer leuke manier om af te vallen en je conditie te verbeteren.
Heb je interesse of wil meer informatie neem dan contact op met Niüra van Deursen (info@noesfiolet.nl).

Wanneer:

 • 10 KM maandag ochtend 09:30-11:30 uur
 • 5 KM woensdag ochtend 09:30-11:00 uur

U kunt zich bij deze groepen aansluiten. Voor leden zijn hier geen extra kosten aan verbonden, niet-leden betalen een kleine bijdrage per maand of per keer (bekijk hier de prijslijst). Voor de georganiseerde grote tochten variëren de kosten afhankelijk van het programma en vervoer.

Georganiseerde tochten worden per keer gepland

Info verkrijgbaar bij info@noesfiolet.nl of bonsa3@gmail.com

Full Body Workout

Een Full Body Workout is een training waarbij alle spieren van het lichaam worden getraind. We starten met een warming up, gevolgd door spierversterkende oefeningen met extra aandacht voor de buik, benen en billen.
Voordelen van deze full Body Workout zijn:

 • Figuur verbetering, het verstevigd je lichaam en wordt op natuurlijke wijze gecorrigeerd.
 • Efficientie, er wordt focus gelegd op efficiente bewegingen waarbij je veel gebruik maakt van je core van het lichaam voor balans.
 • Verbranding, je verbrandt wel 600 calorieën dat komt doordat je gebruik maakt van vele diverse spieren tijdens squats en lunges.

Deze les is voor iedereen toegankelijk, dus echt een aanrader!

Linda Zantman
Linda Zantman
Linda Zantman

YOU-NIQUE DANCE & SPORT

Time 4 Change en Noes Fiolet Studio’s zetten zich in voor een inclusieve samenleving waarin iedereen, ongeacht hun achtergrond of beperking, actief kan deelnemen aan sport en dans. Bij T4C-NFS verwelkomen we iedereen, met speciale aandacht voor kwetsbare groepen. We bieden sport- en dansactiviteiten aan die zijn afgestemd op mensen die uniek zijn in hun behoeften, of die moeite hebben om het tempo van reguliere activiteiten bij te houden, maar die toch graag willen deelnemen. Deze lessen zijn ook bedoeld voor degenen die een beperking ervaren of zich onprettig voelen onder druk. Of je nu verlegen bent, niet graag in de voorgrond staat of gewoon op zoek bent naar een ontspannen omgeving waar plezier voorop staat, bij You-nique  ben je van harte welkom! Het draait niet om perfectie, maar om het plezier van dansen.

Ontdek op een leuke en creatieve manier onze unieke combinatie van aangepaste sporten, spel en dans. Van aangepaste fitness en boksen tot verschillende dansstijlen zoals Streetdance, Hiphop, Jazz, Latin, Modern, Afrodance en meer. Onze lessen zijn actief, gevarieerd en staan ​​altijd in het teken van plezier!

Lesrooster:

 • Kinderen vanaf 6 jaar:
 • Woensdag van 15.00-16.00 uur
 • Jongeren 14+:
 • Vrijdag van 20.00-21.00 uur
 • Volwassenen 20+:
 • Vrijdag van 19.00-20.00 uur

NIEUW

Dans en Sport voor Iedereen!

Naast onze reguliere lessen bieden we ook danslessen en sport-groepslessen aan in de ochtenden, speciaal ontworpen voor mensen met lichamelijke beperkingen die wellicht beter functioneren in de ochtenduren of graag ’s ochtends actief zijn. Of je nu wilt dansen of sporten, bij ons ben je van harte welkom! Meld je snel aan, zodat we bij voldoende belangstelling kunnen starten!

Interesse? Neem contact met ons op via:

Telefoon: 010-451 2020

E-mail: inschrijving@noesfiolet.nl

We kijken ernaar uit om samen met jou te bewegen!

Bezoek onze website: www.noesfiolet.nl

Locatie: Dakotaweg 265, 2905 AB Capelle aan den IJssel

Cazumba: Swingend en Krachtig!

Cazumba is de perfecte mix van Zumba en Capoeira, waarbij je fitnessoefeningen op opzwepende Latijns-Amerikaanse muziek doet. Stel je voor: salsa, merengue, axé, samba en cumbia gecombineerd met de energie van Capoeira, een traditionele Braziliaanse vecht-dans.

Deze intensieve workout richt zich op het versterken van je buik, billen en benen, terwijl je tegelijkertijd werkt aan kracht en cardio. Het resultaat? Een geweldige verbranding van calorieën terwijl je samen met anderen geniet van de muziek en elkaar motiveert!

Ontdek de unieke en leuke mix van Cazumba, waarbij je niet alleen een geweldige workout krijgt, maar ook samen plezier hebt, danst en jezelf uitdaagt op een geheel nieuwe manier!

Keep Fit 55 /65+

Voor vitale ouderen bestaat de mogelijkheid om een op leeftijd aangepast programma te volgen. De les is opgebouwd uit spierversterkende oefeningen en een programma ter bevordering van de elasticiteit. Verder komt keep fit sterk overeen met body shape.

Dance workout

Ontketen je Danspassie: Doe mee met onze Dance Workout!

Spring van de bank en laat jezelf meeslepen door onze Dance Workout! Bewegen en swingen op het ritme van de muziek kan een opwindende en bevrijdende ervaring zijn. Daag jezelf uit om de meer complexe bewegingen onder de knie te krijgen en ervaar de vreugde die dansen met zich meebrengt. Of je nu komt voor een flinke workout of gewoon om plezier te hebben, de voordelen voor je fysieke, mentale en emotionele gezondheid zijn eindeloos.

Meld je aan voor een gratis proefles en laat onze enthousiaste instructeurs je meenemen op een energieke reis door de wereld van dans. Bij voldoende animo gaan we van start met de reguliere lessen, dus wacht niet langer en schrijf je nu in!

Kom en ontdek de kracht van dans bij onze Dance Workout – waar bewegen, plezier en gezondheid samenkomen!

Dag en tijd: zie rooster

 

Dance & gospel workout

Laat je lichaam stralen en je geest oplichten met onze unieke Dance & Gospel Workout! Deze energieke les, geïnspireerd door de krachtige boodschap van Gospel muziek, brengt een nieuwe dimensie aan je sport routine.

Net als Body Shape, Zumba en Fitness, biedt onze workout een dynamische mix van beweging en muziek. Maar hier dansen we op de opzwepende klanken van Gospel, waardoor je niet alleen je lichaam traint, maar ook je ziel voedt.

Onze lessen zijn gevuld met plezier en afwisseling, waarbij we werken aan danschoreografieën op jazz, latin, afro en hiphop, allemaal begeleid door inspirerende Gospel muziek. Terwijl je danst, bouw je niet alleen spierkracht en conditie op, maar verlicht je ook stress, verbeter je je houding en vergroot je je uithoudingsvermogen.

En er is meer! Als groep nemen we regelmatig deel aan dansoptredens buiten de dans,- en sportschool, en jij kunt ook meedoen als je wilt. Het is een geweldige kans om je dansvaardigheden te laten zien en te schitteren op het podium!

Sluit je aan voor een gratis proefles en laat Niüra van Deursen je leiden op deze opwindende reis naar gezondheid, welzijn en podiumervaring!

Dag en tijd: (zie rooster)

Pilates

Een Pilates Workout is een vorm van sport die niet alleen de grote spiergroepen traint, maar ook de dieperliggende spieren. De nadruk ligt bij de spieren die ervoor zorgen dat het lichaam in de correcte balans staat en de wervelkolom ondersteunen, centriciteit, concentratie, controle, precisie, ademhaling en vloeiende bewegingen. 

Deze Workout zorgt voor een zeer goede lichamelijke gezondheid je voelt je weer energiek en opgeladen. 

Zelfverdediging voor volwassenen (Alround Self Defence)

Ontwikkel je Vaardigheden en Versterk je Zelfvertrouwen met ASD (Allround Self Defence) voor Volwassenen.

Sta sterk in elke situatie met onze spannende ASD-trainingen! Ontworpen voor volwassenen die hun zelfverdedigingsvaardigheden willen versterken, bieden onze lessen een diepgaande verkenning van verschillende thema’s, waaronder polspakkingen, middelaanvallen, mesaanvallen en meer.

Van praktische situaties op straat tot scenario’s in je auto of op de fiets, onze ervaren instructeurs zullen je voorzien van technieken die zijn afgeleid van disciplines zoals Jiu Jitsu, Karate, Boksen en Judo. Maar dat is niet alles – we zullen ook werken met de Kobutan, een handig metalen staafje dat je kunt gebruiken voor zelfverdediging.

Bij voldoende animo gaan we van start met onze trainingen, dus aarzel niet om je aan te melden en jezelf te versterken, zowel fysiek als mentaal!

Schrijf je vandaag nog in en ontdek de kracht van ASD bij Noes Fiolet Studio’s!

Zelfverdediging voor jeugd (Alround Self Defence):

Ontdek Zelfverdediging voor Kinderen: Bouw Zelfvertrouwen en Kracht op!

Ben jij klaar om je kracht en zelfvertrouwen te vergroten? Stap dan in de wereld van zelfverdediging voor kinderen, waar we niet alleen vechten, maar vooral groeien!

Onze zelfverdedigingssport voor kinderen draait niet om vechten, maar om het ontwikkelen van zelfvertrouwen, zelfbeeld en lichaamsbeheersing. In onze lessen leren kinderen om hun krachten te beheersen, conflicten te vermijden en respectvol met elkaar om te gaan.

In tegenstelling tot wat sommige ouders misschien denken, leidt vechtsporttraining niet tot agressief gedrag. Integendeel, het vergt zelfdiscipline, concentratie en uithoudingsvermogen. Onze instructeurs zorgen ervoor dat elke les niet alleen leuk en uitdagend is, maar ook veilig en respectvol.

Door deel te nemen aan onze zelfverdedigingssport genieten kinderen van talloze voordelen, waaronder:

Verbetering van motorische vaardigheden zoals lenigheid en coördinatie

Versterking van cognitieve vaardigheden zoals aandacht en concentratie

Positieve invloed op persoonlijkheidsontwikkeling, waaronder zelfbewustzijn, lichaamscontrole en zelfdiscipline

Doe vandaag nog mee en ontdek de kracht van zelfverdediging voor kinderen bij Noes Fiolet Studio’s!

Kickboksen voor volwassenen:

Kickboksen bij Noes Fiolet Studio’s biedt een unieke ervaring waarbij niet alleen je vuisten, maar ook je voeten en benen worden ingezet. In tegenstelling tot traditioneel boksen, waarbij alleen de vuisten worden gebruikt, maakt kickboksen gebruik van een breed scala aan technieken, waaronder trappen, knieën en ellebogen. Dit zorgt voor een dynamische en veelzijdige training die niet alleen je bovenlichaam, maar ook je onderlichaam en kernspieren versterkt. Kickboksen voor volwassenen is binnenkort beschikbaar bij Noes Fiolet Kickboxing! Meld je aan en help ons van start te gaan bij voldoende animo!

Kickboksen voor jeugd

Kickboksen is een spannende en kindvriendelijke ervaring waarbij ze niet alleen hun vuisten, maar ook hun voeten en benen kunnen gebruiken! In tegenstelling tot traditioneel boksen, waarbij alleen de vuisten worden gebruikt, maakt kickboksen voor kinderen gebruik van een breed scala aan technieken, waaronder trappen, knieën en ellebogen, allemaal aangepast aan de leeftijd en vaardigheidsniveaus van de kinderen. Dit zorgt voor een dynamische en leuke training die niet alleen de bovenlichaamsspieren, maar ook de onderlichaamsspieren en kernspieren van de kinderen versterkt. Start vandaag nog!

Ballet Fit

Tijdens een Ballet Fit-les word je meegenomen op een reis door gracieuze bewegingen geïnspireerd op ballet, zonder dat danservaring vereist is. Je zult genieten van een mix van krachtige oefeningen die je spieren uitdagen en vormgeven, terwijl je tegelijkertijd werkt aan het verbeteren van je balans, coördinatie en houding.

Het mooiste van alles is dat Ballet Fit geschikt is voor alle fitnessniveaus en leeftijden. Of je nu een doorgewinterde sporter bent of net begint met je fitnessreis, deze energieke en vrolijke workout zal je zeker inspireren om je beste zelf te worden, zowel fysiek als mentaal. Dus waar wacht je nog op? Trek je dansschoenen aan en laat je innerlijke ballerina stralen!

Pin It on Pinterest