Noes Fiolet Studio's

Een Centrum waar Sport en Kunst elkaar ontmoeten

Noes Fiolet Studio’s

Een Centrum waar Sport en Kunst elkaar ontmoeten
Wij zijn een sport, fitness en danscentrum dat door jarenlange ervaring ontwikkeld is tot een bijzonder uniek centrum, waar jong en oud naast elkaar trainen en waar sporters en dansers elkaar inspireren. Waar boksers o.a. werken aan hun muzikale voetentiming en waar dansers hun dynamiek vergroten in ons fitnesscentrum.

Een plek waar vele bruggen geslagen worden en waar gewerkt wordt van uit een no nonsens filosofie. Ons centrum bestaat uit twee grote werkstudio’s, een fitnessstraat, boksring, buitensportveld, kleedkamers, sauna, kostuum atelier en een horeca gelegenheid. De grote studio kan in een handomdraai omgebouwd worden tot ons eigen huistheater. Doordat al deze verschillende sporters en dansers naast elkaar trainen hangt hier een bijzondere sfeer waar respect de boventoon voert.

Je ziet hier danseressen lopen naar hun balletstudio, boksers naar de boksring rennen en mannen en vrouwen krachttraining nemen in het krachthonk. Een centrum net niet te groot ook niet te klein, waar je geen nummer bent maar een naam, maar vooral een centrum waar talentontwikkeling op elk niveau centraal staat!!!!!

Niüra van Deursen

Om u nog meer te kunnen bieden is er in ons complex een sauna ruimte aanwezig waar u na een training ontspannen kunt vertoeven.

Uit onderzoek is gebleken dat een sauna bezoek  de vermoeide spieren weer fitter maakt. Het zorgt ervoor dat de opgebouwde melkzuren sneller worden afgebroken en dit zorgt dat de spierpijn de dagen erna minder erg zal zijn. Het bezoek aan de sauna is kosteloos voor leden.

MASSAGE

Volgt zo snel mogelijk

Slanke lijn balans

Hi,
Ik ben Linda. SInds 2013 ben ik als voedingsdeskundige actief in de Noes Fiolet Studio’s, waar ik mensen met overgewicht begeleid naar een gezond gewicht.

Linda van Slankelijn Balans helpt u met afvallen!

Omdat de zorgverzekeringen niet voorzien in een goede aanpak van overgewicht, ben ik destijds een aantal clubjes begonnen in buurthuizen en wijkcentra, waar ik wekelijks in groepsverband begeleid naar een gezond en haalbaar gewicht. Ik werk volgens de richtlijnen ‘goede voeding’ van het voedingscentrum en de aanbevelingen van de Gezondheidsraad. Door deze intensieve aanpak, die voor iedereen hanteerbaar is, heb ik al bijzonder goede resultaten met mijn cliënten bereikt! Omdat  ik van mening ben, dat een gezond gewicht voor iedereen haalbaar moet zijn, zijn de kosten zo laag mogelijk gehouden. Cursussen worden gehouden in de Noes Fiolet Studio’s.

Slanke Lijn Balans informatie:
Slankelijn Balans: 06-18976735 of 010-4556581 e-mail: Linda@slankelijnbalans.nl
Fifi van Es: 06-41548517 e-mail: f.es40@chello.nl

Contact

Akkoord

6 + 1 =

Noes Fiolet Studio’s
Dakotaweg 265
2905 AB – Capelle aan den IJssel
010 451 20 20

© 2017 Noes Fiolet Studio’s.

Samenvatting

Pin It on Pinterest