Mag ik mij even voorstellen.. Mijn naam is Fifi van Es

Wat heb ik allemaal gedaan? Via turnen en de Mavo voor Ballet & Muziek naar de Rotterdamse Dansacademie (het huidige Codarts). Dansen werd mijn passie en mijn leven en hierna ben ik mijn carrière als professioneel danseres gestart bij verschillende gezelschappen: Jazzex, Jazz Extension, N7 Dance Company (Noes Fiolet) en Penny de Jager.

Na deze periode ben ik gaan lesgeven en had al snel mijn eigen balletschool: Balletschool Fifi van Es. Daarnaast werd ik choreograaf van de Baja Beach club en was verantwoordelijk voor alle choreo’s en acts van het barpersoneel, zowel in Rotterdam als in Barcelona. Door het grote succes werd er een Baja Dance Center geopend, waar ik als manager verantwoordelijk was voor het team en ook les gaf. Omdat dit een fulltime rol betrof, heb ik afstand gedaan van mijn balletschool.

Na de verkoop van Baja Dance Center in 2003 heb ik mijn eigen sportschool geopend: Sports & Fun Rotterdam (groepslessen en fitness). In 2010 besloot ik om meer vrije tijd te creëren en mezelf verder te ontplooien. Ik bracht mijn bedrijf onder bij MYGYM, deed de opleiding PT Academy en kwam weer samen met Noes Fiolet. Ik heb altijd gezegd: ‘als ik ergens wil werken, is het bij Noes Fiolet’. En zo geschiedde.

Wat doe ik op dit moment?
Ik ben allround groeps- en fitness instructrice en coach. Naast het dansen – de basis voor mijn leven – heb ik mezelf goed kunnen ontwikkelen in de krachtsport en ik werk nog steeds hard om mezelf te verbeteren en zoveel mogelijk te leren. Ik wil dat dan ook graag delen met de mensen waaraan ik lesgeef en ik hoop jullie daarmee te inspireren om te voelen hoe het is om goed in je vel te zitten en je lichaam op een goede manier te gebruiken. Ik ben blij dat ik een goeie combi heb gevonden tussen dansen en fitness. Fijn om zulke mooie, inspirerende collega’s te hebben in een mooi bedrijf met onze eigenaresse Niüra van Deursen.

Ik hoop je snel te zien in mijn lessen!

Liefs, Fifi

Pin It on Pinterest