• Ik wil geen klappen krijgen op het hoofd
  • ik weet niet of ik dit wel kan
  • ik weet niet of het iets voor mij is
  • ik wil niet het enige meisje of de enige vrouw zijn
  • ik heb geen boksspullen
  • ik wil niet vast zitten aan een abonnement
  • Ik heb totaal geen ervaring kan ik dan wel deelnemen aan zo een les?

Genoeg redenen die ik te horen krijg wanneer ik mensen vraag of zij willen boksen.
Wij van Noes Fiolet Boxing zijn zoekende naar de mensen welke graag willen boksen, maar één van bovenstaande antwoorden geven.

Boksen is een sport gemaakt voor iedereen, jong en oud, dames en heren. Om een antwoord te geven op bovenstaande redenen om niet te komen boksen:

– Ik wil geen klappen krijgen op het hoofd

Er wordt bij Noes Fiolet Boxing streng gelet op het stoten naar het hoofd. Dit gebeurt enkel door middel van aantikken. Gevorderde boksers mogen in overleg met de trainer (Ricardo van Agthoven) stoten naar het hoofd. Let wel, we boksen met elkaar en nooit tegen elkaar! Iedereen houdt te allen tijde rekening met elkaar.
Wanneer een bokser niet wil dat er naar het hoofd gestoten wordt dan gebeurt dit ook niet. Uiteindelijk kom je boksen in Capelle aan den IJssel om de techniek onder de knie te krijgen en/of om fit te blijven.

– Ik weet niet of ik dit wel kan
Waar een wil is, is een weg. Alles kan je aangeleerd worden. Elke bokser bij Noes Fiolet Boxing is binnen gekomen met nul ervaring of met de welbekende blauwe maandag ervaring. Wij van Noes Fiolet Boxing zorgen voor de juiste begeleiding en trainingen. Zweten, gegarandeerd!

– Ik weet niet of het iets voor mij is
Hier kan je pas een antwoord op geven zodra je het een aantal keer ervaren hebt.
Trek de stoute schoenen aan en kom gewoon eens meedoen! Wat houdt je tegen? Boksen In Rotterdam Capelle aan den IJssel is leuk! Wij zijn één team en helpen elkaar! Lekker los gaan op opzwepende muziek en trainingen van Ricardo van Agthoven!

– Ik wil niet het enige meisje of de enige vrouw zijn
Daar hebben we meteen een antwoord op, je bent niet het enige meisje of de enige vrouw! Bij Noes Fiolet Boxing boks je gezellig in een mix van heren en dames! Van jong en oud! Je hoeft je nergens voor te schamen, iedereen heeft het boksen moeten leren of is nog steeds aan het leren. Daarnaast zijn de vrouwen er meestal om de techniek onder de knie te krijgen, maar ook vooral om dat mooie strakke lichaam te krijgen! Deze trainingen zijn onder andere gericht op de BBB zones en de conditie, maar ook zijn er oefeningen ter bevordering van de weerbaarheid. Verder zullen de meeste technieken bekend voorkomen bij het boksen.
De lesopbouw bestaat uit een warming-up, boks technieken en conditie-oefeningen, plus een cooling down.
De groep is laagdrempelig om in te stappen, en er heerst een relaxte sfeer onderling. Er gelden geen directe kledingvoorschriften behalve dat het makkelijk in te bewegen kleding moet zijn en dat er geen buitenschoenen gedragen mogen worden in de zaal.

– Ik heb geen boksspullen
Geen probleem! Uiteraard hoef je deze niet direct aan te schaffen voor de eerste les. Nadat de les je is bevallen, en je wilt je inschrijven wordt wel verwacht dat je deze zo snel mogelijk aanschaft, dit kan ook via de sportschool.

Wat heb je nodig?

  • Bokshandschoenen
  • Bandage
  • Mondbeschermer (bitje)

– Ik wil niet vast zitten aan een abonnement

Geen probleem! Bij Noes Fiolet Boxing kun je eenmalig gebruik maken van een GRATIS proefles, hierna kun je er voor kiezen om € 5,00 per les te betalen. Uiteraard ben je goedkoper uit met een abonnement voor maar € 22,50 per maand!

Ik heb totaal geen ervaring kan ik dan wel deelnemen aan zo een les?

Doordat de lessen laagdrempelig zijn is enige ervaring niet nodig, de groep zal je ook zeker helpen met de technieken, je staat er nooit alleen voor.
Meer info? Bel 06 226 749 24

Noes Fiolet Boxing | Capelle aan den IJssel

Pin It on Pinterest