Privacyverklaring Noes Fiolet Studio’s

Deze privacyverklaring vermeldt het privacybeleid en is van toepassing op alle persoonsgegevens die Noes Fiolet Studio’s verwerkt van haar leden.

Indien je lid wordt van Noes Fiolet Studio’s, geef je uitdrukkelijk toestemming om je persoonsgegevens in lijn met dit privacybeleid te verwerken. Dit doe je door een toestemmingsformulier in te vullen en te ondertekenen.
Wij adviseren je om het privacybeleid goed door te lezen. De laatste versie van ons privacybeleid is altijd na te lezen op www.noesfiolet.nl.

1. Verantwoordelijke
Verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens is: Noes Fiolet Studio’s, Dakotaweg 265, 2905 AB Capelle aan den IJssel, 010-4512020, KvK nummer 75533375.
De ledenadministratie is bereikbaar via administratie@noesfiolet.nl.

2. Welke gegevens verwerkt Noes Fiolet Studio’s en voor welk doel
2.1 In het kader van jouw lidmaatschap worden de volgende persoonsgegevens verwerkt:

  • voor- en achternaam, geboortedatum, geslacht
  • adresgegevens, eventueel postadres
  • telefoonnummer(s), e-mailadres(sen),  bankrekeningnummer(s)
  • eventuele voortgang van sport- en/of dansprestaties indien een dossier hiervan wordt bijgehouden
  • overige persoonskenmerken die benodigd kunnen zijn voor onze organisatie zoals bijvoorbeeld sociale media accounts.

2.2 Noes Fiolet Studio’s verwerkt de in sub 2.1 genoemde persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres worden gebruikt voor contact over het lidmaatschap en de eventuele opzegging daarvan, voor de verstrekking van eventueel door jou aangevraagde informatie of het afhandelen van de van jou verkregen informatie;
  • je naam, adresgegevens en telefoonnummer worden gebruikt voor het versturen van uitnodigingen en informatie over diensten en activiteiten van Noes Fiolet Studio’s;
  • je naam en bankrekeningnummer worden gebruikt om betalingen van het lidmaatschapsgeld af te wikkelen;
  • je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres worden tot uiterlijk twee jaar na afloop van je lidmaatschap gebruikt om je te vragen naar je ervaringen met Noes Fiolet Studio’s en je te informeren over de ontwikkelingen van Noes Fiolet Studio’s.

E-mail berichtgeving:

Noes Fiolet Studio’s gebruikt je naam en e-mailadres om je haar nieuwsbrief te sturen met informatie over activiteiten, diensten en andere interessante informatie over het lidmaatschap van Noes Fiolet Studio’s. Afmelding voor deze mailings is te allen tijde mogelijk via de afmeldlink onderaan de mailing.

  1. Bewaartermijnen

Noes Fiolet Studio’s verwerkt en bewaart je persoonsgegevens gedurende de duur van je lidmaatschap en tot maximaal twee jaar na afloop van dit lidmaatschap. Aansluitend worden de persoonsgegevens vernietigd.

  1. Beveiligingsmaatregelen en verwerkers

4.1     Ter bescherming van je persoonsgegevens heeft Noes Fiolet Studio’s passende technische en organisatorische maatregelen getroffen.

4.2     Voor de verwerking van de persoonsgegevens maakt Noes Fiolet Studio’s gebruik van diensten van derden, een zogenaamde verwerker. Met de verwerker hebben wij een verwerkersovereenkomst.

  1. Inzagerecht, verwijdering en vragen klachten

5.1     Via de ledenadministratie van Noes Fiolet Studio’s kun je een verzoek indienen om je persoonsgegevens in te zien, te ontvangen, te wijzigen of te verwijderen. Noes Fiolet Studio’s zal je verzoek in behandeling nemen en je, binnen een maand na ontvangst hierover informeren.

5.2     Indien je bezwaar wilt maken tegen de (verdere) verwerking van je persoonsgegevens als bedoeld in artikel 2, kun je eveneens contact opnemen met de ledenadministratie.

5.3     Indien je klachten hebt over de wijze waarop Noes Fiolet Studio’s je persoonsgegevens verwerkt of je verzoeken behandelt, kun je contact opnemen met de directie van Noes Fiolet Studio’s, mevrouw Niüra van Deursen (administratie@noesfiolet.nl). Indien u dit nodig acht, kunt u ook een klacht indienen bij de landelijke Autoriteit Persoonsgegevens.

5.4     Eventuele andere vragen of opmerkingen over dit privacybeleid kunnen worden gericht aan onze ledenadministratie administratie@noesfiolet.nl

  1. Wijzigingen

Dit privacybeleid kan worden gewijzigd. De wijzigingen worden via de website www.noesfiolet.nl bekend gemaakt.

  1. Privacy op de website

De website “www.noesfiolet.nl” en de daaraan gekoppelde internetdiensten worden u ter beschikking gesteld door Noes Fiolet Studio’s.  Specifiek met betrekking tot de bescherming van uw privacy op deze website geldt het navolgende beleid.

7.1     Veiligheid website: Noes Fiolet Studio’s garandeert voor zover mogelijk de bescherming van de privacy van alle bezoekers van de site. Dat betekent dat wij ook van onze samenwerkingspartners maximale inspanningen verlangen bij het bewaken van persoonsgebonden gegevens.

7.2     Privacybeleid andere websites: op www.noesfiolet.nl zijn links opgenomen naar andere websites. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van die websites. Voor meer informatie daarover verwijzen wij u naar de betreffende websites.

7.3  Cookies: deze website maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestand dat een website via de browser opslaat op uw harde schrijf. In een cookie zit informatie opgeslagen. We onthouden bijvoorbeeld via een cookie wat u eerder gedaan hebt op deze website, zodat u dat bij een volgend bezoek niet opnieuw hoeft te doen. Cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren, om het gebruik van de website makkelijker te maken en om te meten of bezoekers makkelijk de gewenste informatie kunnen vinden op onze website. Informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser. Deze website maakt gebruik van de volgende cookies:

  • Permanente cookies: door permanente cookies te gebruiken zorgen we ervoor dat u bepaalde acties niet opnieuw hoeft uit te voeren. We herkennen de voorkeuren die u hebt opgegeven bij een eerder bezoek aan onze website. Zodoende bespaart u tijd en is de website prettiger in gebruik. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser.
  • Sessie cookies: sessie cookies zetten we in tijdens uw bezoek en worden automatisch verwijderd zodra u de browser afsluit. We onthouden welke onderdelen u tijdens een bezoek bekijkt en stemmen daar onze diensten op af.
  • Google Analytics cookies: via onze website worden cookies geplaatst door Google, als deel van de ‘Analytics-dienst’. Wij gebruiken deze dienst om bezoekersgedrag bij te houden en om rapportages te krijgen over hoe bezoekers onze website gebruiken. Op basis daarvan kunnen we de website vervolgens verbeteren. Het gaat dus niet om het onthouden van persoonsgegevens, maar om het bijhouden van uw handelingen op de website. De door een cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar Google en wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om ons de Analytics-dienst te kunnen leveren. Google mag deze informatie alleen aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt.
  • Sociale media cookies: op onze website vindt u buttons waarmee u onze berichten of webpagina’s kunt promoten op sociale media. Denk aan het ‘liken’ via Facebook of een ‘tweet’ versturen via Twitter. Deze buttons werken via stukjes code die van de sociale media platformen zelf afkomstig zijn. Via deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. De sociale media platformen geven in hun privacyverklaring aan wat ze via de cookies met uw gegevens doen.
  • Tracking cookies van onszelf: een tracking cookie vragen we op zodra u een website uit ons netwerk bezoekt. Hierdoor kunnen wij te weten komen dat u naast onze website ook op de betreffende andere website(s) uit ons netwerk bent geweest. Het daardoor opgebouwde profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op uw profiel, zodat deze zo veel mogelijk relevant voor u zijn.

Beste Leden

Met dank aan ons team en overige vrijwilligers kunnen alle NFS leden vanaf nu online lessen volgen via onze website met een inlogcode.

Heeft u nog geen mail hierover ontvangen, kijk dan in uw ongewenste mailbox of stuur ons een mail naar info@noesfiolet.nl 

Zorg goed voor uzelf en de mensen in uw omgeving. Wees lief voor elkaar en probeer als het kan om elkaar te steunen.

 

Heel veel succes en blijf in beweging!

Noes Fiolet Studio’s

You have Successfully Subscribed!

Share This