Het idee:
Kunstenares Carol Keizer en Maria Dos Santos hebben samen een basisschilderij gemaakt met als thema Colourful World en dat hebben de leerlingen van Noes Fiolet Studio’s tijdens de kerstvoorstelling afgemaakt. We hebben het project opgezet via facebook, zodat je kunt meekijken hoe het schilderij tot leven is gekomen op onze pagina Colourful World.kunst.

Het goede doel:
Het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. We (Carol en Maria) zijn daar samen op bezoek geweest om te kijken waar we het voor doen en wat er precies gebeurt met het geld. Het is ons heel duidelijk geworden dat het belangrijk is om een plek te creëren waar de ouders dicht bij hun zieke kind kunnen verblijven. En daarom is het zo belangrijk om zoveel mogelijk geld op te halen voor deze stichting. Wat ook nog leuk is om te vertellen, is dat we daarbij twee stoelen hebben gekregen die normaal gesproken op de kamers staan waar de ouders verblijven en die mogen we schilderen en mee laten veilen.

Fase 1
We willen het schilderij en de stoelen zoveel mogelijk promoten.
Voor Radio Capelle hebben we een interview gedaan over dit project om zoveel mogelijk mensen te kunnen bereiken. We hebben ook medewerking gevraagd aan de Bibliotheek aan den IJssel en het schilderij staat daar al vanaf 17 december voor alle bezoekers, waar het ongeveer 3 weken zal blijven. Mensen die dit project graag willen steunen kunnen bieden op het schilderij! Heb je interesse?  laat het ons weten via facebook pagina: facebook.com/Colourful-worldkunst of ga naar de website www.noesfiolet.nl

Fase 2
Wat leuk ook is om  te vertellen, is dat we in gesprek zijn met het veilinghuis Vendu Rotterdam om uiteindelijk te kijken of we het schilderij en de stoelen daar kunnen veilen. Dat blijft dus even spannend, maar we houden jullie zeker op de hoogte daarover.

See you soon!!