Little King in actie

Het Isala Theater en Noes Fiolet Studio’s gaan een unieke samenwerking aan. Dansers van Noes Fiolet Studio’s worden ambassadeurs van dansvoorstellingen in het Isala Theater. Te beginnen met de spectaculaire dans-voorstelling Adrenaline van The Ruggeds die zaterdag 18 maart in het Capelse Theater te zien is.

Capelle aan den ijssel – “Op deze manier hopen we nieuwe, jonge bezoekers naar het Isala te trekken en een nieuwe generatie het belang van theater en bewegen in te laten zien”, laten Jobien Rentmeester (Isala Theater) en Noes Fiolet weten. “We beginnen met de show Adrenaline van The Ruggeds; de drievoudig Nederlands Kampioen Breakdance.” In deze spectaculaire show gaan The Ruggeds op zoek naar de aantrekkingskracht van risico en gevaar.

The Ruggeds is op dit moment een van de meest succesvolle en meest actieve breakdance crews ter wereld. De groep deed mee aan de meest prestigieuze toernooien over de hele wereld, won vele prijzen, is te zien in diverse commercials en in de videoclip Where are Ü now van Justin Bieber. Na diverse theatershows in onder andere New York en Londen verruilen ze de internationale battlevloer voor het Isala-podium. ADRENALINE is een show over de drang tot dansen en het continue opzoeken van de grenzen van wat lichamelijk en technisch mogelijk is met dans. Het belooft een spektakel te worden; een lust voor het oog vol onvoorstelbare acrobatiek, ritme en energie.

Koop kaarten voor The Ruggeds en neem gratis deel aan een breakdance clinic bij Noes Fiolet Studio’s. Tijdens deze clinic zal niemand minder dan breakdancer Little King iedereen kennis laten maken met breakdance en hen coole powermoves aanleren. Little King heeft zijn sporen in de danswereld al ruimschoots verdiend en behoort tot de top van Nederlandse breakdancers. Adrenaline van The Ruggeds, zaterdag 18 maart 20.15 uur, grote zaal.

Via: Ijssel en Lekstreek

Pin It on Pinterest