Mijn naam is Joram de Wilde. Ik ben geboren in Den Haag, opgegroeid in Monster en ik woon nog steeds in het Westland. Als kleine jongeman van 4 jaar kwam ik op een dansschool in Monster terecht, waar ik eigenlijk nooit meer ben weggegaan. Ik heb dansen altijd heel leuk gevonden en kwam dan ook regelmatig met creatieve uitspattingen. Niet alleen met dans, maar ook met muziek maken en beeldende vorming.

Toen ik de HAVO verliet ben ik naar de HALO gegaan (Academie voor Lichamelijke Opvoeding) waar ik mijn diploma sportdocent 1e graads heb behaald. Vervolgens ben ik naar de Fontys dansacademie in Tilburg gegaan, om mijn talenten in dans verder te ontwikkelen. Inmiddels zit ik alweer een aantal jaar in het vak en dit doe ik nog steeds met erg veel plezier! Ik ben ook op geen moment trotser, dan wanneer mijn leerlingen afgepeigerd na een goede prestatie van het podium afkomen!

 

Beste Leden

Met dank aan ons team en overige vrijwilligers kunnen alle NFS leden vanaf nu online lessen volgen via onze website met een inlogcode.

Heeft u nog geen mail hierover ontvangen, kijk dan in uw ongewenste mailbox of stuur ons een mail naar info@noesfiolet.nl 

Zorg goed voor uzelf en de mensen in uw omgeving. Wees lief voor elkaar en probeer als het kan om elkaar te steunen.

 

Heel veel succes en blijf in beweging!

Noes Fiolet Studio’s

You have Successfully Subscribed!

Share This