Mijn naam is Joram de Wilde. Ik ben geboren in Den Haag, opgegroeid in Monster en ik woon nog steeds in het Westland. Als kleine jongeman van 4 jaar kwam ik op een dansschool in Monster terecht, waar ik eigenlijk nooit meer ben weggegaan. Ik heb dansen altijd heel leuk gevonden en kwam dan ook regelmatig met creatieve uitspattingen. Niet alleen met dans, maar ook met muziek maken en beeldende vorming.

Toen ik de HAVO verliet ben ik naar de HALO gegaan (Academie voor Lichamelijke Opvoeding) waar ik mijn diploma sportdocent 1e graads heb behaald. Vervolgens ben ik naar de Fontys dansacademie in Tilburg gegaan, om mijn talenten in dans verder te ontwikkelen. Inmiddels zit ik alweer een aantal jaar in het vak en dit doe ik nog steeds met erg veel plezier! Ik ben ook op geen moment trotser, dan wanneer mijn leerlingen afgepeigerd na een goede prestatie van het podium afkomen!

 

Corona update van 14 december 2020

ONLINE LESSEN KLIK HIER

Helaas moeten de sportscholen weer dicht en wel van 15 december tot 9 februari 2021.

Wij proberen zo snel mogelijk via online en/of live lessen weer sport- en danslessen aan te bieden. Houd uw mailbox en onze social media in de gaten, we houden u op de hoogte.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest