Mijn naam is Mario Ferreira en ik ben gediplomeerd Bokstrainer met een grote passie en drive voor de bokssport. Met mijn 14e begon ik met boksen, ben opgegroeid in de boksstal van RBV Boxing 82, en getraind door boks icon Frans van den Heerik.

De oude bokstijl spreek mij enorm aan en ik ben van mening dat een combinatie van de Oldschool en de Newschool een mooie mengeling is, een stijl waar snelheid, slimheid, souplesse en kracht bij elkaar komen. Oog voor techniek en voetenwerk, aanvallend met allure en flair is mijn motto!

In mijn werk bij de IJsselgemeenten speelt boksen ook een belangrijke rol. Hier coördineer ik het traject BoXop en gebruik het boksen als metafoor om mensen te empoweren.

Het concept van Noes Fiolet Studio’s “Waar kunst en sport elkaar ontmoeten” past als bokshandschoen bij mij omdat Ik denk dat boksen ook een kunstvorm is. Ik ben dan ook ontzettend blij en trots om deel uit te maken van het team Noes Fiolet Studio’s.

Beste sport en dansleden,

Na het starten van de buiten- of zoom danslessen, gaan wij nu ook starten met de buiten -of zoom sportlessen. Zolang de school nog niet open mag voor de fitness afdeling, bieden wij alle fitness leden ter compensatie deze sportlessen aan.

De volgende lessen zijn gestart!

Klik hier voor het rooster

You have Successfully Subscribed!

Share This