Beste Mensen,

Niemand kan om Corona heen, maar toch gaat onze jaarlijkse Kerstvoorstelling door. De voorstelling, genaamd ‘ Afscheid Bestaat Niet’, zal een tribute zijn aan Noes Fiolet, omdat hij nu echt gestopt is met lesgeven en inmiddels is geëmigreerd naar Spanje. Daarom zullen niet alleen de kinderen meedoen, maar ook de volwassenen die al jarenlang van Noes les hebben gehad.

Door de onzekere en wisselende richtlijnen hebben we de vorm van de voorstelling aangepast. Dit betekent dat wij niet “live” op het podium zullen optreden, maar dat we dat via filmopnames gaan doen op 12 december en 24 januari. Daarna wordt het gemonteerd tot één mooie film en als bonus een mini documentaire van Noes Fiolet.

Omdat het natuurlijk jammer is dat niemand bij de opnames mag zijn, zijn wij als team, leerlingen en onze top docenten/choreografen bijzonder blij als u deze film aankoopt via de website noesfioletstudios.eventgoose.com (van 16 november 2020 t/m 24 januari 2021).

Donatie
Tijdens onze kerstvoorstelling wordt er altijd gecollecteerd voor een goed doel en dat zal dit jaar ook anders dan anders gaan. Bij het plannen van de live-voorstelling in het Isala theater was er een optreden gepland van de pianist Terry Akins, maar ja, corona….

Nederland telt momenteel 25.000 kinderen van gedetineerden die het vaak moeilijk hebben zonder de kostwinnaar van het gezin. Momenteel is Terry ambassadeur van Exodus Nederland en daarom willen we dit jaar geld inzamelen voor kinderen van gedetineerden. Terry is ooit zelf een kind geweest van een ex-gedetineerde en heeft een eigen inspirerend verhaal. Deze kinderen, die het toch al moeilijk hebben en zoveel moeten missen omdat hun vader of moeder in de gevangenis zit, willen we graag een cadeautje onder de kerstboom geven. Op zo’n manier kunnen we hen toch nog een lichtpuntje geven in deze donkere dagen.

Wilt u ook doneren?

U kunt uw bijdrage bij de balie doneren in de collectebus of overmaken op onze speciale rekeningnummer t.n.v. Noes Fiolet Studio’s o.v.v. DONATIE: NL91 INGB 0006 4854 51

Nieuwsgierig naar het verhaal van Terry? – Terry Akins: www.terryakins.nl

kerstvoorstelling 2019

Pin It on Pinterest