Noes Fiolet studio’s biedt in samenwerking met Urban Krav Maga een zeer unieke weerbaarheidstraining en zelfverdediging voor kinderen en volwassenen.

Urban Krav Maga is voor iedereen toegankelijk van beginner tot gevorderde en voor jong en oud. Wij zijn met Urban Krav Maga niet commercieel en werken daarom niet met rangen of met verplichte examens. Het doel is om leerlingen zo snel mogelijk weerbaar te maken voor elk mogelijke situatie en ze in staat te stellen zich te verdedigen in de meest voorkomende aanvallen waar ze mee te maken kunnen krijgen. Wij bieden technische trainingen, drill-training, en echte reality checks aan, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om binnen z’n eigen comfort-zone te trainen. Alle leerlingen zullen aan de slag gaan met hun eigenwaarde, zelfvertrouwen, mentaal en fysiek ontwikkeling. Leren improviseren, verantwoord en respectvol met anderen omgaan, eigen bewustwording en zelfbeheersing is ook onderdeel van onze training. Er wordt prioriteit gegeven aan oplettendheid, het uit de weg gaan en preventie.

KOM EN DOE MEE!

  • Dinsdag: 16.00-17.00 uur (kinderen van 7- 13 jaar)
  • Woensdag: 14.00-15.00 uur (kinderen van 4 – 6 jaar)
                        21.00-22.00 uur ( jeugd en volwassen)
  • Vrijdag: 11.00-12.00 uur ( jeugd en volwassen)

Bij voldoende animo starten we met de lessen, dus meld je gauw aan!
Ook tijdens (school) vakanties.

Kosten:
€ 7,50 losse (zomer) les
€ 22,50 per maand

Chief instructor en trainer: Stefan Holtkamp
Tel: 06-41098920
Mail: ukmnederland@gmail.com
Website: www.urbankravmaga.nl

Corona update van 14 december 2020

ONLINE LESSEN KLIK HIER

Helaas moeten de sportscholen weer dicht en wel van 15 december tot 9 februari 2021.

Wij proberen zo snel mogelijk via online en/of live lessen weer sport- en danslessen aan te bieden. Houd uw mailbox en onze social media in de gaten, we houden u op de hoogte.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest