December is nog maar net begonnen en er is nu al zoveel gebeurd waaronder het project in samenwerking met Stichting start to dance, ieder zijn verhaal, Adem in adem oud!!

Onder leiding van dansdocent, chorograaf en performers Jordy Dik en Manouk Schrauwen, zijn in vijf sessies filmopnames gemaakt van de bijzondere dansontmoetingen tussen twee generaties.

De oudere generatie werd vertegenwoordigd door bewoners van twee zorginstellingen en twee oudere dansers van de Noes Fiolet Studio’s.

 Vanuit de selectieklassen van Noes Fiolet Studio’s kwam ook de jonge generatie. Van de opnames is een documentaire gemaakt die dit bijzondere verhaal over elkaar leren kennen, beter begrijpen en respecteren, vertelt.

Naast de documentaire is er ook gewerkt met de vitale dansers en zes hiphop dansers van de Noes Fiolet Studio’s, waarin dansende ontmoetingen tussen deze twee generaties duidelijk te zien valt.

Wij hebben genoten van het project.

Met dank aan Stichting start to dance, onze leerlingen (jong en oud) en dansdocenten Jordy Dik en Manouk Schrauwen.

Beste Leden

Met dank aan ons team en overige vrijwilligers kunnen alle NFS leden vanaf nu online lessen volgen via onze website met een inlogcode.

Heeft u nog geen mail hierover ontvangen, kijk dan in uw ongewenste mailbox of stuur ons een mail naar info@noesfiolet.nl 

Zorg goed voor uzelf en de mensen in uw omgeving. Wees lief voor elkaar en probeer als het kan om elkaar te steunen.

 

Heel veel succes en blijf in beweging!

Noes Fiolet Studio’s

You have Successfully Subscribed!

Share This