Boksen bij Noes Fiolet Studio’s te Capelle aan den IJssel

Boksen bij Noes Fiolet Studio’s (Noes Fiolet Boxing) is leerzaam en handig wanneer je de bokshouding en technieken wil leren. De bokslessen zijn lekker intensief, waardoor je je stress kan wegsporten.
Snel zullen mensen denken aan vechten wanneer er gesproken wordt over boksen, ik wil het tegendeel laten zien.

Iedereen kan vechten, maar slechts weinigen kunnen boksen. Toch is boksen een zeer boeiende sport. Een individuele sport die grote beweeglijkheid, accuraat handelen, snelle oriëntatie, concentratievermogen, discipline, anticipatie en creativiteit vraagt. Het zal door zijn aard goede voorwaarden scheppen tot de ontwikkeling van zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, moed en zelfbeheersing.

Wat voor mij erg belangrijk is, is dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat we door middel van een leuk en sociaal team van elke les een gezellige maar vooral sportieve les kunnen maken. Bij mij ligt de focus er niet op om van een ieder een wedstrijdbokser te maken, maar voor mij is van groot belang dat iedereen lekker sportief bezig is en daar ook nog eens heel veel van leert.

Bij Noes Fiolet boxing is sparren niet verplicht, waardoor je dus nooit het risico loopt om met een blauw oog of een gebroken neus op het werk te komen. Wel kan het sparren of spelboksen worden aangeleerd, zodat je toch de oefeningen kan blijven volgen. Bij Noes Fiolet boxing wordt er tevens enkel gesparred wanneer er gebruik wordt gemaakt van de bokskappen, dus het boksen blijft boksen als sport.

De trainingsbenodigdheden
Tijdens de trainingen voor het Boksen dien je in het bezit te zijn van een:

  • Bitje, dit is ter bescherming van je gebit. Het voorkomt tevens dat er een tand door je lip gaat
  • Bandages, voor versteviging van je pols en knokkels
  • Bokshandschoenen, om stoten te kunnen plaatsen

Uiteraard behoef je deze niet direct aan te schaffen voor de eerste les. Nadat de les je is bevallen en je wilt je inschrijven, wordt wel verwacht dat je deze zo snel mogelijk aanschaft. Dit kan ook via de sportschool. Meer informatie: fit4change.nl
Voor een gratis boks proefles, kan je contact opnemen via: 010 4512020 of info@noesfiolet.nl

Pin It on Pinterest